سلام دوستان، وارد ماه ششم شدم و جنسیتش پسره، انشالله که هر کسی دوس داره و اقدامه هرچه زودتر نتیجه بگیره، فقط اینکه تا الان چون جنسیتش رو نمیدونستم هیچی نخریدم میخوام کم کم شروع کنم خرید رو، فقط میخواستم از تجربه شما استفاده کنم چه چیزهاییضرورت نداره که نگیرم؟؟ و اینکه بنظرتون کالسکه خوبه بگیرم اهل پیاده روی و بیرون نیستم ولی میگم تو سفر و بیرون و بازار به درد میخوره همه جام با ماشین میریم خیلیشک دارم تو خریدش، میشه کمکم کنین از چیا شروع کنم و چیارو نگیرم؟؟
من تازه میخواستم بگم فقط کالسکه رو حتما بگیر اونم از نوع مسافرتی
جدددی، اخه دوستم امروز خیلی تلاش کرد قانعم کنه کالسکه نکیرم میگه اصلااا استفاده نمیشه برا ماهایی که بیرونی نیستیم و فقط با ماشین جابجا میشیم ولی بازم فک میکنم تو سفر و خریده بازار به درد میخوره چقد ادم میخاد بغل کنه
جدددی، اخه دوستم امروز خیلی تلاش کرد قانعم کنه کالسکه نکیرم میگه اصلااا استفاده نمیشه برا ماهایی که ...
نمیدونم ولی من نمیتونم بچه بغل کنم. من از همون ماه اول خوابوندم تو کالسکه تو آشپزخونه کارامو کردم تا شش ماه . میبردم بیرون چرخاشو ضدعفونی میکردم برا خونه . بعد دیگه خونه خریدیم و خونه مون تنگ شد دیگه تو خونه نیاوردم . همون صندوق ماشینه. هر دفعه میریم میشینه یه موقع هایی خسته شد راه میره یکم یک موقع هایی هم یه مقدار باباش بغل میکنم دوباره میذاره تو کالسکه.