2777
2789

تو دوره طلاق که بودید منظورم کساییه که شاغل نبودن و هیچ سرگرمی نداشتن منتظر موندین تا طلاقتون تموم شه بعد دنبال ادامه تحصیل یا کار و اینا رفتین یا نه تو همون دوره طلاق خودتونو با یه چیزی سرگرم کردین من امسال میخواستم برم دانشگاه خانوادم نذاشتن میگفتن صبر کن کارای طلاقت تموم شه حالا حالاهام معلوم نیست چقد طول بکشه تا جداشم چون متاسفانه میگه طلاقش نمیدم تاپیکای قبلیم دلالیل طلاقمو گفتم شوهرم روانیه ممنون میشم بگید 

هیچ🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا معطل هیچی نمون مخصوصا پروسه ی فرسایشی طلاق چون هم طولانیه و زمان رو از دست میدی هم انقد بالا پایین و ناراحتی داره که اگه بخوای بزاری بعدش دیگه انقد داغونی که نمیتونی ولی اگه الان شروع کنی این پروسه هم برات راحتتر میشه و در آخر ضرر هم نکردی...

اصلا معطل هیچی نمون مخصوصا پروسه ی فرسایشی طلاق چون هم طولانیه و زمان رو از دست میدی هم انقد بالا پا ...

دقیقا درسته منم همین نظرو دارم همیشه میگم چرا با یه انتخاب اشتباه بهترین سالای زندگیمم به اشتباه حروم کنم چون ۲۰ سالمه بعضی وقتا فک میکنم خیلی از زندگی عقبم میخوام یا درسمو ادامه بدم هرجوری شده یا یه شغلی حرفه ای چیزی یادبگیرم چون بشینم گوشه خونه این مدت انقد فشار عصبی روم بوده مطمنا افسردیگم بدتر میشه اونموقع دیگه یا باید خودکشی کم یا ۲۴ ساعتمو با گریه و خواب بگذرونم

هیچ🥀

من هم جایی نداشتم برم و طلاقم خورد به کرونا و همه جا هم تعطیل ... رفتم گروههای تلگرام تا شب اونجا می‌چرخیدم خیلی حال میداد ...الان چهار سال گذشته و متنفرم از گروهای تلگرام 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

بهتره بری دنبال کار ودرس وورزشاینجوری راحت تره برات

خودمم همین نظرو دارم ولی متاسفانه هربار خانوادم مانع میشن که مردم حرف در میارن بذار طلاقت قطعی شد برو دنبال درس و کار طلاقمم معلوم نیست چقدر طول بکشه ممکنه تا پنج سال طول بکشه خب تا اونموقع بیکار بشینم گوشه خونه که چی 

هیچ🥀
دقیقا درسته منم همین نظرو دارم همیشه میگم چرا با یه انتخاب اشتباه بهترین سالای زندگیمم به اشتباه حرو ...

اگ حوصله داری خلاصه بگو چندوقته ازدواج کردی؟تاپیکای قبلت متوجه نشدم چی شده

من هم جایی نداشتم برم و طلاقم خورد به کرونا و همه جا هم تعطیل ... رفتم گروههای تلگرام تا شب اونجا می ...

چهار سال طلاقتون طول کشید ببخشید میپرسم توافقی جداشدین یا دادخواستتون یکطرفه بود؟

هیچ🥀
خودمم همین نظرو دارم ولی متاسفانه هربار خانوادم مانع میشن که مردم حرف در میارن بذار طلاقت قطعی شد بر ...

الان دختر خونه نیستی که بخوای به حرف پدر مادرت گوش بدی

الان باید به فکر خودت وآینده خودت باشی

اگ حوصله داری خلاصه بگو چندوقته ازدواج کردی؟تاپیکای قبلت متوجه نشدم چی شده

دوسال عقد بودم شش ماه زندگی مشترک شوهرم کتکم میزد جونم درخطر بود واقعا چون هربار با پتو بالش روسری هرچی که دم دستش بود میکشید رو سرم خفه م کنه چند باریم با دست خودش خفه ام کرد که بیهوش شدم واقعا بعدشم بهم میخندید شیر گازو باز میکرد در پنجره رو میبست میگف خونه رو منفجر میکنم تعادل روانی نداشت اصلا  سرکار نمیرفت بددهن فحاش فحشای ناموسی همیشه ورد زبونش بود بهم توهین میکرد تحقیرم میکرد خلاصه بگم نه شرف داشت نه شخصیت اینا یک سوم اذیتاش نیست که گفتم بیشتریاشو تو تاپیکای قبلی گفتم

هیچ🥀
چهار سال طلاقتون طول کشید ببخشید میپرسم توافقی جداشدین یا دادخواستتون یکطرفه بود؟

نه عزیزم چهار ساله جدا شدم ... توافقی بود 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

آفرین که غرق انفاقات نشدی و درست فکر کردی حتما عملی کن و اقدام کنبهترین ها نصیبت

ممونم ازت عزیزم امیدوارم خانوادم راضی بشن بذارن برم سرکاری چیزی حداقل

هیچ🥀
الان دختر خونه نیستی که بخوای به حرف پدر مادرت گوش بدیالان باید به فکر خودت وآینده خودت باشی

متاسفانه نمیشه منم میخوام اینجوری که شما میگین باشه ولی خانواده نمیذاره

هیچ🥀