2777
2789
عنوان

دوستم آرزوشه جنگ بشه

1175 بازدید | 8 پست

یه دوستی دارم منو کچل کرده واقعا،همش هی میگه من دوست دارم انتقام بگیرن بابت اون اتفاق چند ماه پیش که نام نمیبرم و حمله کنه ایران جنگ بشه  

میگم تو که جنگو ندیدی چرا فکر میکنی جنگ چیز باحالیه؟میگه اگر جنگ بشه مردم متحد تر میشن دینشون مستحکم تر میشه ماییم که نمیتونیم خودکشی کنیم اینطوری تو جنگ میمیریم :))

بعد رفته نذر کلی امام و امامزاده کرده هروزم کلی دعا میکنه خدایا جنگ بشه

هروووز کارش شده صحبت درباره این حرفا واقعا دیوونم کرده شما بگید من چی بگم بهش بس کنه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنگ وحشتناکه . مخصوصا برای بچه ها . وقتی قطع عضو بشه میفهمه جنگ یعنی چه وقتی بچه خودش یا تو فامیل بچه تیربارون بشه میفهمه جنگ چیه؟ بهش بیل و کلنگ بده از صبح بره تا شب سر زمین کار کنه میفهمه جنگ یعنی چه؟ یه سر به آسایشگاهها بزنه اونایی که معلولیت دارن اونایی که تو جنگ معلول شدن میفهمه جنگ یعنی چه. نمیگم الان گل و بلبله ولی جنگ وحشتناکه. وقتی عزیزی جلوی چشم ادم پر پر بشه میفهمه وقتی نیمی از بدنش با ترکش بره میفهمه ما تو فامیل شهید داریم همین اتفاق واسش افتاد خانمش سالها بچه رو به دندون گرفت الان پسرش خلافکار شده چون پدر بالاسرش نبود و جنگ بود نه سواد داشتن نه هیچ امکاناتی. به دوستت بگو هیچوقت این حرفو نزن ایران یه بار جنگ شد و مردم ما کلی  بدبختی کشیدن بهش بگو فیلم اوشین رو ببینه تا حدودی مثل ایران زمان جنگه ببینه جنگ جه بلایی سر زندگی مردم میاره درسته دوستت از چیزی ناراحته ولی جنگ باعث میشه ترو خشک باهم بسوزن عزیزترین کسانش جلوی چشمش میمیرن تازه میفهمه چی به چیه نه غذا نه اب نه گاز اون موقع دیگه  هیچی نیست