2777
2789
حرف منو خواهرارو قبول نداره اصلا🙁مامانم رو که اصلااااا قبول نداره.پدرم ادم لجبازیه. میگه بشرطی بر ...

از جای دیگه زن بگیرید حتما‌که شهر خودتون نباید باشه 

این‌همه تازه عروس اجاره میشینن تو تهران‌پره

بحث فیزیک بدنه دخترای هاتم هستن

درسته ولی ادم اراده و اختیار و عقل و ادراک هم داره

حالا اگر شرایط ازدواج نداره کنترول کنه طرف

یه سری از مردا فقط زن میخوان یه سری از دخترها هم فقط شوهر میخوان کلا دیگه دلیلی ندارن برای ازدواجشون 😑😐

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هستم

عزیزم😘😘 من اصلا  ادمی نیستم   الکی  تعریف بدم.انقدر بچه خوبیه که  لنگه ش رو ندیدم   تا الان. ولی چه فایده🙁پدرم تا اوکی نده   ما نمیتونیم  استین بالا بزنیم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اره اون‌زمام بستن الان باز کردن🤣

خب پس این 40سال چرا شعار میدادن پس😑😐

تازه یه حاج اقا هم روز و شب نظارت داره بر اعمال🤣

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

از جای دیگه زن بگیرید حتما‌که شهر خودتون نباید باشه این‌همه تازه عروس اجاره میشینن تو تهران‌پره

بله  درسته. ولی   کمی سخته  از شهر دیگه...بخاطر  بُعد مسافت.‌پدرم همیشه میگه  گناه داره دختری رو از شهر دیگه بگیریم و  از   خانوادش جداش کنیم. پدرم خیلی عروس دوسته.(اگه اوکی بده عالیه،سریع خونه براش میگیره،داداشم  شرکت  نفتیه)

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
عزیزم😘😘 من اصلا ادمی نیستم الکی تعریف بدم.انقدر بچه خوبیه که لنگه ش رو ندیدم تا الان. ولی چ ...

خواهر شوهر جان  منم برادر دارم همه برادر ها از نظر خواهرشون عالی هستن 

بنظرم بیست و چهار بد نیست با اولین خواستگار هم که نمیشه بله بگیری 

بهترین راه این برادر شما خودش با پدرش حرف بزنه یه جایی دو تای تنها و بگه که نیاز دارم و...