2777
2789
عنوان

بنظرتون ضایع است اگه

65 بازدید | 2 پست

سلام 

راستش من یک هفته جایی حسابداری رفته بودم که بخاطر محیطش مردانه بود و حقوقش کم ، دیگه نرفتم، اما مزیتش این بود که آدرس سرراستی داشت به محل زندگیم و ساعت کاری کمی داشت. منم تا الان خانه دار بودم سنم بالا رفته و تجربه کاریم کمه، دیگه بیشتر جاها بهم کار نمی‌دن 

حالا که دوباره دنبال کارم و کار پیدا نمیکنم از انصرافی که دادم پشیمونم، ولی توی دیوار دیدم همون جای قبلی دوباره آگهی دادن

حالا با خودم میگم بهشون زنگ بزنم ببینم می‌خوان دوباره برگردم یا نه؟

بنظرتون خودمو ضایع میکنم اگه زنگ بزنم؟ شما جای من با شرایط من باشین چکار میکنین

تعداد رای : 6
نظرسنجی
زنگ میزنم
4
66%
زنگ نمیزنم
1
16%
پیام میدم
0
0%
عمرا اگه زنگ بزنم یا پیام بدم
1
16%

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

بستگی به نوع رفتنت داره

اگه بی‌خبر رفتی خیلی کار اشتباهی بود و ضایع است

اما اگر به کارفرما فرصت دادی و سر فرصت و رضایت رفتنی زنگ بزن 

بی‌خبر و یهویی کار رو ول کردن خیلی به کارفرما ضربه میزنه

بستگی به نوع رفتنت دارهاگه بی‌خبر رفتی خیلی کار اشتباهی بود و ضایع استاما اگر به کارفرما فرصت دادی و ...

فقط یه هفته رفته بودم ضربه ای که نزدم اون موقع پیام دادم بهشون که بهم جواب ندادن اصلا

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.