کل تابستون خونه بودیم فقط جمعه ها میریم دور میزنیم ی فستفود میخوریم ی خریدی باشه این ماه همه تعطیلات رفت سرکار البته نیمه وقت ها رفت ولی در کل یا سرکار یا خواب پارک جایی هم دورهمی با خانواده من یا خودش نیست چی بشه بزور ببرمش چ کنم خسته شدم دیگه بریدم دوستل نیست ازدواج کردم بچه هم ندارم
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
شوهر خواهرم وضعشون خوبه خونه ب چ بزرگی ماشین لباس رنگاوارنگ ولی چ فایده سالی ماهی یبارم بیرون نمیرن .پوسید توهونه بیچاره زنش
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
چجوری حالیش کنم؟ اوایل همش دعوا داشتیم شدید الان با حرف زبون وعده آینده خرم میکنه ولی من ناراحتم واق ...
بهش بگو ما هنوز بچه ای نداریم باید کلی تفریح کنیم دونفری . مسافرت بریم . خوش بگذرونیم . دو روز دیگ بچع دار شیم دلمون واس ی تفریح دوتایی تنگ میشه . هفته ای ۱ روز تعطیلی ی وقت کوچیکم واس من بذار . ی سینمایی ی گردشی تفریحی