2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوف پسرای بی عرضه😔😔😔

ارع خاک بر سر نوش دارو بعد مرگ سهراب چ فایده زمانی ب علاقش اعتراف کرده بود ک دختره ازدواج میکنه  خواهر دختره رو پیشنهاد میدن. اینم میگه من فلانی رو میخواستم ن اینو.  کاش همینم لال میشد نمیگفت 

ببین بسیار دلایل دارد

1.پسر خجالتی

2.خودتو هم سطحت نمیدونه

3.ترسیدن از نه گفتن 

4.غرور بسیار زیاد😎

5.اگ هم زیادی سطحش بالا باشه ازت خوشش میاد ها ولی اینبار تورو همسطح خودش نمیدونه بخاطر مخالفت خانوادش(اینو دیدم ک میگم) 😅

6.یجوری خودتو نشون دادی ک فک میکنه کسی تو زندگیته

7.اصن تو رو دوست نداره و تو خبال ورت داشته😅

وووووو.... 

ارع خاک بر سر نوش دارو بعد مرگ سهراب چ فایده زمانی ب علاقش اعتراف کرده بود ک دختره ازدواج میکنه خوا ...

این اقاهه چهارماهه همو میشناسیم صحبت کاری گاهی داریم، گاهیم ی چیزایی میگه مثلا اینکه شما خیلی خوبید،چرا تماس نگرفتی حالمو بپرسی و... 

ولی پیشنهاد نداده هنوز

ببین بسیار دلایل دارد1.پسر خجالتی2.خودتو هم سطحت نمیدونه3.ترسیدن از نه گفتن 4.غرور بسیار زیاد😎5.اگ ...

مثلا اومد محل کارم من سلام معمولی دادم بعد رفت کارشم انجام نداد

بعد یماه تماس گرفت گفت من خیلی ازتون ناراحت شدم خیلی خشک سلام کردین

گفت باور کنین خیلی رنجیدم،بعد گغت رنجیدن چیه من تررررکیدم از طرز رفتارتون ک اونجور سلام دادین

این اقاهه چهارماهه همو میشناسیم صحبت کاری گاهی داریم، گاهیم ی چیزایی میگه مثلا اینکه شما خیلی خوبید، ...

یکم دیگه صبوری کن. اگه  دیدی خبری نیست

بگو پس کی میخوای علاقه ات بگی بهم 😂😂😂😂

بهش بگو فرصت میخوام برای فکر کردن

اخه پرروه اونوقتم میگ خب شمارتو بده فکراتو ک کردی بهم خبر بده

اگ اینطور شد طبیعاتا من باید شماره بگیرم اره؟ (اخه منم خجالتیم اگ شمارشو بگیرم صدسال سیا زنگ نمیزنم بهش اول خودم) 

یا بنظرت فرصت خوبیه شمارمو بدم ک دیگ خودش پیام بده شروع کنه

اخه پرروه اونوقتم میگ خب شمارتو بده فکراتو ک کردی بهم خبر بدهاگ اینطور شد طبیعاتا من باید شماره بگیر ...

نهههه شما شمارتو بده بهش

دیگه اگه بخواد خودش هی پیام میده منتطر جوابه😅