2777
2789

سلام عزیزا همش دلم شور میزد از دیروز جوابم نمیداد ما عقدیم دیدم حتی آنلاینم شد سین نمیزنه بی دلیلللل منم پیام دادم نگرانم نکن چیشده سرت خلوت بود پیام بده

گفت چیز خاصی نیست

گفتم زنگ بزن حرف بزنیم تا آروم بشم

گفت نمیتونم

منم گفتم باشه ولی چته دوباره گفت چیزی نیست

نه عزیزمی گلمی هیچی بهم نمیگه

گفتم میخوای فردا باهم باشیم حالت خوب کنم و... هنوز جواب نداده من میفهمم این ی چیزیش هست حرف نمیزنه توروخدا دعا کنید جوابم بده نگرانم انقدررررررر گریه کردم چیکار کنم توروخدا از ته دل و قلبتون دعا کنید جوابم بده فردا ببینمش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جوابت که میده 

ولی شمام یاد بگیر هوشمندانه رفتار کن که دیگه نخوای التماسش کنی تا جواب بده حالش خوب کنی 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

زنگ بزن خونشون با مامانش حال و احوال کن بپرس چه خبر و اینا . اما حرفی از شوهرت نزن . ببین خودش چیزی میگه یا نه 

شاید سرکار مشکلی براش پیش اومده یا خانواده ای مسی مریض شده 

من بیست سالمه و اون سی همش نگرانم اعصابم داغون 😭

نگران نباش از خوشی زیادیشه ..ولش کن خودتو مشغول کن ب کاری از بس بیکاری عصابتو داغون کردی ..جوش نزن اون ک انگار ریلکسه تو هم ریلکس باش برو سر کاری چیزی ک دیوونش نشی خیلی برای روحییت خوبه