سلام بعد 11 ماه نتیجه استخدامم اومد حکمم ابلاغ شده ولی بخاطر خواستگارم که قراره مهر عقد کنیم نمیرم. وضش بد نیس و دست و دلبازه. داداشام مخالفن. چیکار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
احساسی تصمیم نگیر...ی تصمیمی بگیر د روز دیگ ب شوهرت منت نکنی بخاطر تو نرفتم سر کار دولتی....یا از کارت زده نشی ک بخاطر کار خاستگار ب اون خوبی رو رد کردم
✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
من با تجربه 20 سال زندگی مشترک میگم هرگز این اشتباهو نکن تازه من همسرم از همه لحاظ عالیه ولی بازم پشیمونم کارم و رها کردم استقلال مالی برای زن واجبه واجب...
وای چقدر ساده ای .چند سال دیگه دو شاخ در می یاری شک نکن .مردم در به در دنبال کار دولتی هستن اونم برا خانمها که آینده ات رو تامین میکنه .خب بهش بگو برم سر کار چرا تو باید قید کار کردن رو بزنی اونم اگه تو رو بخاد باید قبول کنه
به کار کردن علاقه داری ؟ نامزدتون نظرشون درباره کار کردنتون چیه؟
خودم ترجیح میدم توی فضای سمی اداره و آقایون کار نکنم چون قبلا سابقه ازدواج داشتم دلم نمیخاد بین مردها یا با مدیر مرد کار کنم. از طرفی اداره توی مرکز استانه که با شهر ما 3 ساعت فاصلس و ما باید خونمون رو ببریم اونجا که سخت میشه