2777
2789
عنوان

ازدواج تو بيست سالگي بده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2275 بازدید | 62 پست

ازدواج تو هیچ سنی بد نیست،ازدواج یه ادمی که به بلوغ عقلی نرسیده بده،اینم ربطی به سن نداره،

اینکه میگن ازدواج‌کنی به هدفات نمیرسی هرکی گفته بیخود گفته،درست انتخاب کنن،که به هدف هاشون لطمه نزنه،

اژدواج‌خیلی هم‌خوبه،فقط درست انتخاب کنید

هَا أَنْتُمْ أُولَاءِ تُحِبُّونَهُمْ وَلَا يُحِبُّونَكُمْ وَتُؤْمِنُونَ بِالْكِتَابِ كُلِّهِ وَإِذَا لَقُوكُمْ قَالُوا آَمَنَّا وَإِذَا خَلَوْا عَضُّوا عَلَيْكُمُ الْأَنَامِلَ مِنَ الْغَيْظِ قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزمممم ❤️ انشالله خوشبخت باشين ني ني تونم سلامت دنيا بياد

مرسیی. ایشالله تو هم بهترین تصنیمو بگیری و روزای خوبی پیش رو داشته باشی. ❤

لطفا برای ماهی کوچولوی تو دلم دعا کنین سالم بیاد بغلم.  

اتفاقا خیلی مناسبه

خدای مهربان                                 امروز دوباره از خواب بیدار شدم..نفس میکشم... عزیزانم یک روز دیگر در کنارم هستن❤از تو ممنونم                                      
چقد خوبه خواستگارت؟ بگو تا مو رو از ماست بکشیم بیرون😂😂

خب از لحاظ خانوادگي و مذهبي و اخلاقي شبيه هميم.شغل و تحصيلاتش خوبه 

من خودم دانشجوي اتاق عملم اون دانشجوي فوق هستش ولي كار هم ميكنه 

خدا جون زود نی نی مون و بیار پیشمون ...💙                        تیر ۱۴۰۰ باردار شدم...ولی برام نموند و رفت...1400/8/14 بی بی چکم مثبت شد خدایا اینبار برام نگهش دار....

به نظر من بده ادم هنوز زندگی نکرده

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
بستگی به شرایطت و روحیت  داره من پارسال 20 سالگی ازدواج کردم کاملا هم آگاهانه بود و تصمیمم الکی ...

اخی عزیزم چ زود مامان شدی

خدای مهربان                                 امروز دوباره از خواب بیدار شدم..نفس میکشم... عزیزانم یک روز دیگر در کنارم هستن❤از تو ممنونم                                      

زود. ازدواج زیر 24 سال قبول ندارم چون زیر این سن روحیات آدم خیلی در حال تغییر من خودم 20 سالمه تفکرات و روحیات و چیزایی که از زندگی میخوام همش در حال تغییر

من یک فمینیسم هستم و به برابری حقوقی سیاسی اجتماعی انسان ها معتقدم هیچ انسانی نباید به خاطر جنسیتش وظیفه ای بهش دیکته بشه و نتونه به علایقش برسه
معلومه كه خوب نيس

چرا؟؟؟

خدا جون زود نی نی مون و بیار پیشمون ...💙                        تیر ۱۴۰۰ باردار شدم...ولی برام نموند و رفت...1400/8/14 بی بی چکم مثبت شد خدایا اینبار برام نگهش دار....

اگه اهل ازدواج و خونه داری و بچه ...باشی و دوست داشته باشی خیلی هم خوبه زندگیت جلو میفته... اما اگه اهداف بلند مدت داری مثل ادامه تحصیل ...داشتن شغل خوب ..بهتره تمرکزت رو اهدافت باشه. البته هستن کسانی که خوب بلدن هم خونه و زندگی رو اداره کنن هم درس و کار ....بستگی به خودت داره چه مدلی هستی.

دلم میخواست تا عید مامان بشم ولی نشد... دلم بی بی چک مثبت میخاد....ازمایش مثبت...خرید سیسمونی....تیکر بارداری ...نمیدونم کی انتظار تموم میشه 

اگه ادم خوبیه و ازش شناخت کافی داری

اگه خودت به درک درستی از ازدواج و زندگی داری

اگه ازدواج مانع موفقیتت نمیشه

اگه خواستگارت موقعیت خوبی داره

اگه میتونی در کنار تاهل به چیزایی که دوسا داری هم برسی

اگه این اگه ها رو داری ازدواج کن

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین )