الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بستگی به شرایطت و روحیت داره من پارسال 20 سالگی ازدواج کردم کاملا هم آگاهانه بود و تصمیمم الکی نبود موقعیت خوبی پیش اومد بله رو از ته دل گفتم الانم کاملا راضیم😆
وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
زود. ازدواج زیر 24 سال قبول ندارم چون زیر این سن روحیات آدم خیلی در حال تغییر من خودم 20 سالمه تفکرات و روحیات و چیزایی که از زندگی میخوام همش در حال تغییر
من یک فمینیسم هستم و به برابری حقوقی سیاسی اجتماعی انسان ها معتقدم هیچ انسانی نباید به خاطر جنسیتش وظیفه ای بهش دیکته بشه و نتونه به علایقش برسه
اگه اهل ازدواج و خونه داری و بچه ...باشی و دوست داشته باشی خیلی هم خوبه زندگیت جلو میفته... اما اگه اهداف بلند مدت داری مثل ادامه تحصیل ...داشتن شغل خوب ..بهتره تمرکزت رو اهدافت باشه. البته هستن کسانی که خوب بلدن هم خونه و زندگی رو اداره کنن هم درس و کار ....بستگی به خودت داره چه مدلی هستی.
دلم میخواست تا عید مامان بشم ولی نشد... دلم بی بی چک مثبت میخاد....ازمایش مثبت...خرید سیسمونی....تیکر بارداری ...نمیدونم کی انتظار تموم میشه