2777
2789
عنوان

ازدواج تو بيست سالگي بده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2275 بازدید | 62 پست

اگه خواستگارت ایده اله حتما ازدواج کن. توی زندگیت تک بعدی حرکت نکن. ازدواج کن اگه دوست داری تحصیل کنی ادامه بده. 

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه تو خونواده ما همه دیر ازدواج میکنن و رسم نیس که زود برن ولی من یکم عجول بودم    

دقيقا مثل خونواده ي ما

خدا جون زود نی نی مون و بیار پیشمون ...💙                        تیر ۱۴۰۰ باردار شدم...ولی برام نموند و رفت...1400/8/14 بی بی چکم مثبت شد خدایا اینبار برام نگهش دار....
اونای که بیس سالگی ازدواج کردین درسم خوندین

معلومه که نه  

درس میخوام چیکار وقتی خرجمو میده شوهرم

ادم درس میخونه که کار کنه

منم از کار کردن بیزارم

فرمانده ی من...همه ی وجودم تابع اطاعت از شماست

حدودا توي سن ٢٥ اينا يه تحولي توي ادم بوجود مياد و يك مقدار تفكراتش فرق ميكنه 

كلا روانشناسا ميگن پسرا زير ٢٨ و دخترا زير ٢٥ به ازدواج فكر نكنن 

كه البته سن يه عدده و بستگي به اخلاق داره ولي سن هر چقدرم عدد باشه واقعا ديگه ٢٠ زوده 

بنظر من که اصلا خوب نیست، آخه آدم تو سن ۲۰ سالگی هنوز خامه و واقع بینانه مسایلو نمیبینه، الآبته هر کسی یه جوری هستا منتها من که اینجوری بودم

.

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄

ازدواج خيلي خوبه مادر شدن هم خيلي خوبه اما به وقتش و انتخاب عاقلانه اما كاش خانم ها يكم دنبال ساختن ايندشون بودن الان واقعا نيازه كه هركس يك وجه اجتماعي داشته باشه كه باعث افتخار هم برايه خودش هم خانواده ايندش باشه

بنظرم تو این دوره ک مردا خیلیاشون دیگه نامرد شدن،بهتره اول به استقلال مالی برسی

بعد ازدواج کنی

همین الان خیلیا هستن ک بخاطر وابستگیه مالی به شوهراشون مجبورن اخلاق بدشون رو تحمل کنن

ولی اگر مالی مستقل بشی طرز فکرت کلا عوض میشه.درمورد منکه خودمم دوس داشتم تو دانشجویی ازدواج کنم همین بود.بعد اتمام درس و رسیدن ب استقلال مالی کلا طرز فکر و معیارهام عوض شد

بنظرم خیلی زوده.عجله نکن.موقعیتت رو خوب کن.گزینه خوب همیشه واست خواهد بود

منم بیست سالگی ازداوج کردم البته همیشه با ازدواج زیر۲۵سالگی مخالف بودم ولی یه دفعه عاشق شدمو....این ...

چه جالب

منم ازدواجم با عشق بود، برا همین زود ازدواج کردم، شکر خدا راضی ام از انتخابم، مشکل که همه دارن منم گاهی دارم (همین الانم یه مشکلی دارم که تو تاپیکم گفتم)ولی  از شوهرم راضی ام قلبا، واقعا مرد زندگیه، با این وابستگی ای که من دارم هرمرد دیگه ای بود سواستفاده میکرد ولی شوهر من اینجوری نیس، اگه کارشو کمتر کنه دیگه هیچی کم ندارم

عزیزم ایشالله خوشبخت بشی پس خونه داری خوبه دیگه منم درس نخونم

مرسی عزیزم

شما اگه دوس داری درس تو بخون، به هرحال به نفعته، ولی من شخصا از درس و کار بیزارم، نیازی ام ندارم از لحاظ مالی خداروشکر،ولی به قول دوستان واسه اینده ادم خوبه ، چون ادم از فرداش خبر نداره

بنظر من که اصلا خوب نیست، آخه آدم تو سن ۲۰ سالگی هنوز خامه و واقع بینانه مسایلو نمیبینه، الآبته هر ک ...

ولی من اینجوری نبودم، کلا زود بزرگ شدم، چون تو سختی بزرگ شدم و خیلی تجربه ها داشتم تو زندگیم، هرکسی یه جوره، یکی دیر عاقل میشه یکی زود، همه شبیه هم نیستن

من خودم تک و تنها تو بیست سالگی زایمان کردم وپسرمو بزرگ کردم

بدون مادر یا مادرشوهر، بدون پشتوانه