2777
2789
عنوان

ازدواج تو بيست سالگي بده؟؟

2275 بازدید | 62 پست

من بيست سالمه و يه خواستگار خوب دارم 

از ازدواج خيلي ميترسم چون ميدونم چه مسئوليت بزرگيه 

نظر شما چيه؟؟

خدا جون زود نی نی مون و بیار پیشمون ...💙                        تیر ۱۴۰۰ باردار شدم...ولی برام نموند و رفت...1400/8/14 بی بی چکم مثبت شد خدایا اینبار برام نگهش دار....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادمی که اهل شوهر و بچه و خونه و خونواده باشع ۱۵ سالگی ازدواج میکنه

نباشه هم چهل ساله هم باشه باز نمیشه

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
منم بیست سالگی ازدواج کردم. الان ۶ ساله. و یه نی نی تو راه دارم. خیلیم راضیم. 😊

عزيزمممم ❤️ انشالله خوشبخت باشين ني ني تونم سلامت دنيا بياد

خدا جون زود نی نی مون و بیار پیشمون ...💙                        تیر ۱۴۰۰ باردار شدم...ولی برام نموند و رفت...1400/8/14 بی بی چکم مثبت شد خدایا اینبار برام نگهش دار....

اگه موقعیت خوبیه و دلت میخواد ازدواج کنی ازدواج کن اگه نه دانشگاه و کار و استقلال دوست داری ازدواج نکن زوده بستگی به خواسته های و روحیات خودت داره که چه هدفی داری

نه مشکلی نیس(: 

منم بیست سالمه(؛ عقد هستم(: 

خیلی هم خوبه(: اگه فردموردنظرت خوبه وازش خوشت اومده ومعیارهایی که میخایی وداره چراکه نه(: ازدواج کن(:

دوران  عقد دوران خوبیه(؛ مخصوصن اگ عشقت همسرت بشه(: پس نترس وعاقلانه فکرکن(: 

برای زندگیت تصمیم بگیر(: 

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!!