2777
2789
عنوان

با این دلایل میخوام خواستگارمو رد کنم‌ولی‌نمیدونم چطوری

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط استارتر لطفا وقتی جواب رد بهش میدی تک تک دلایلت و به روش بیار. بذار این خودشیفته ها بدونن دوره ی ...

اصلا درکیش نمیکنم

با ۳۰ سال سن هنوز نگران این بود من نزارم هر روز به خانوادش سر بزنه!!!

من به یه پسری علاقه داشتم از اشنای خانوادگی پسره ۳۵ سالشه ، با دختر ۲۰ ساله ازدواج کرد من ۳۲ سالمه ا ...

دخترا باید قدر خودشون و بدونن و با کسی که اینهمه ازشون بزرگتره ازدواج نکنن. وگرنه مسلما اونا که بدشون نمیاد

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

از ادمیهایی که به خاطر منافعشون دنبال ازدواج با تک فرزندها هستن بیزارم

پدرم‌میگه الان تو ذهنش من مردم و تمام مال و اموال رسیده به تو واسه همین خوشحاله از این بابت!

واقعا چه دلیلی غیر این میتونه داشته باشه😐

اصلا درکیش نمیکنمبا ۳۰ سال سن هنوز نگران این بود من نزارم هر روز به خانوادش سر بزنه!!!

فقط خداروشکر کن، همین اول کاری خودشو نشون داده

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

فقط استارتر لطفا وقتی جواب رد بهش میدی تک تک دلایلت و به روش بیار. بذار این خودشیفته ها بدونن دوره ی ...

دقیقا براز بفهمه کارش چقدر سخیفه یعنی چی که اول بسم الله خونه مامانم اونم هر روووز 

دقیقا براز بفهمه کارش چقدر سخیفه یعنی چی که اول بسم الله خونه مامانم اونم هر روووز

دخترعمه بیچارم به خاطر این دلایل داره طلاق میگیره

ترجیحم اینه تا اخر عمر مجرد بمونم ولی با یه ادم خسیس و کنترل گر و مامانی زندگی نکنم

۱۹سالگی زوده واسه ازدواج

شرایطشم که اصلا خوب نیست

حداقل حرف زدن بلد نیست 

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

دخترعمه بیچارم به خاطر این دلایل داره طلاق میگیرهترجیحم اینه تا اخر عمر مجرد بمونم ولی با یه ادم خسی ...

افرین به عقلت ببین فقد کافیه با منطق در مورد ازدواجت فکر کنی و تمام این هشدارهای دوران اشنایی رو ببینی بهت افتخار میکنم دختر