2777
2789
عنوان

با این دلایل میخوام خواستگارمو رد کنم‌ولی‌نمیدونم چطوری

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 71 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترا باید قدر خودشون و بدونن و با کسی که اینهمه ازشون بزرگتره ازدواج نکنن. وگرنه مسلما اونا که بدشو ...

پسرا میرن دنبال جوونی و شادابی 

دخترا هم میرن دنبال وضعیت مالی پسر 

وقتی دختر میبینه پسره ، خونا ماشین داره ، چهرشم به دل میشینه ، دیگه براشون مهم نیست ۱۵ سال بزرگتره 

البته همه نه 

منظورم یه عده است 

همین عشق سابق من ، من از هرجهت ظاهر ، باطن ، خانواده ، وضعیت مالی پدرم و ..‌ هردو در یک سطح هستیم ولی با دختر ۱۵ سال ‌کوچکتر ازدواج کرد 

البته فامیل درجه یک شون هست ، خانوادشون فقط با فامیل وصلت میکنن

جامعه ترسناک 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
پسرا میرن دنبال جوونی و شادابی دخترا هم میرن دنبال وضعیت مالی پسر وقتی دختر میبینه پسره ، خونا ماشین ...

من تو خونه پدرم هم بی پولی کشیدم 

پولداری بابامم دیدم

منو خانوادم تا الان چالش های زیادی رو گذروندیم

یه روزایی بود واقعا میگم پول نداشتیم نون و پنیر بخریم

ایشونم ماشین مدل بالا و خونه و شغل خوب داره ولی باور کن چندین بار رد کردم دوباره برگشتن

واقعا پول و ثروت برام مهم نیست اصلا

پسر فقیر باشه ولی چشم پاک و مهربون باشه با تمام وجودم بهش بله میگم

این خیلی عتیقه‌س عقلتو از دست ندی قبول کنیا! اصلا همین سن خیلی مهمه خودشم ازدواج بمونه برای بعد بیست سال

باور کنید دنیا یک کارخانه است. خورشید آن را می چرخاند و انسان ها به آن حکومت می کنند. من (مرگ) می مانم. آن ها را با خودم می برم.                       "رمان کتاب دزد از مارکوس زوساک"