2777
2789
عنوان

خواب برف ديدن خانم باردار

16554 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها،

راستش من تازه ٨ هفتمه و بارداري اولم هست. از قبل از بارداري خواب ديده بودم كه ٢ تا بچه دارم كه بزرگه دختر و كوچيكه پسره، البته تو خواب ديدم ك اسم بچه هام سيد داشت ك همسرم بعداً سيد شد. حالا هم ك باردارم خواهر همسرم شناسنامه بچه رو به اسم زهرا سادات تو خواب ديده، امروز هم من خواب ديدم ي برف دلنشين و يهويي ولي به مقدار زياد اومده كه حياط خونه مامانم رو گرفته و همسرم اب گرفته كه مثلاً برفها اب شن. البته چند شب پيش هم خواب ديدم ي اقايي كه براي همه رو مي گفته بچه هاشون چيِ، واسه من گفته بچه ت لب شكريِ ك كلاً بعد از اون خواب مي گفتم كابوس بوده. حالا نمي دونم بچه م چيِ ولي ايا اين خوابا تاثير داره؟؟ اميدوارم همه ماماناي منتظر ب زودي زود اين نعمت بزرگ نصيب شون شه🙏

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما ان شاءالله صاحب دو تا بچه می شید ، اولی دختر زهرا خانوم گل🌼

دومی هم پسر ..🌹

برف هم به معنی خوشی و برکت هست که به زندگی تون سرازیر میشه و زندگی تان مثل آب  ، صاف و پاک در جریان خواهد بود..

پا قدم فرزندتان خیلی خیلی مبارکه عزیزم😍

خدا رو شکر کن 🙏

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها

ممنونم بچه ها از اينكه وقت گذاشتيد.

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...

هرميتاژ عزيز وقتي هنوز نمي دونستم باردارم انقدر خواب ديده بودن اطرافيان براي شخص من كه كلاً من بعد از اينكه فهميدم باردارم شوكه شدم از اين همه انرژي هاي موافق با من😉

مهربانو جان، من دختر هم باشه كه براي من لطف بزرگي هست امّا زهرا نمي ذارم🤗

بچه ها نمیدونید تو خواب ببینی جز ۱۳ و ۱۴ قران رو داری میخونی معنیش چیه؟خواب دیدم تو کلاس درس معلم میگه کی میاد قران بخونه منم گفتم جز ۱۳ و ۱۴ مبخونم بعد شروع کردم بخوندن ..نمبدونم معنیش چیه...خیلی مغزم درگیرش شده

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.

قران ك خوبِ، ان شاءالله كه خيرِ

سلام خانم میشه لطفا بگید بدون لب شکری شد یانه؟آخه منم خواب زیاد میبینم اگه لطفا جواب بدید ممنون میشم

نه عزيزم خوشبختانه صحيح و سالم دنيا اومد

سلام عزیزم شما خواب برف دیده بودی جنسیت بچتون چی شد

دختر عزیزم