2777
2789
عنوان

بهترین رمانی که خوندید و بگید

382 بازدید | 43 پست

برای من بی محابا قشنگترین رمانی بود که خوندم ، با اینکه به نظر من عالی بود ولی مثلا مثل اسطوره و گناهکار و اینا ترند نشد هیچوقت . اسطوره هم قشنگ بود ولی گناهکار تخیلی بود 

رمان بامداد خمارم انقدر همه می‌گفت حرف ندارن منی که خوشم نمیاد ترسیدم ! موندم قضیه عادیه ؟؟😬😬😬

فِکرایِ تو ذِهنَم .... اَز هَندزفریم پیچیده تَرهههههه😭💔😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم رمان حساب میشه یا ن ول کتابخانه نیمه شب

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

میگم  موضوع بامداد خمار چیه 

ارزششو داره بخونم ؟ 

مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است 

عابربی سایه

با سقوط دستهای ما

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ
میگم موضوع بامداد خمار چیه ارزششو داره بخونم ؟

راجب ازدواج نادرست دختر یه خان با شاگرد نجار . من ۳ بار خوندمش و هربار تازگی داره

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤