چرا صحبت در مورد برجام غلطه اما پشت سر مادر شوهر و خواهر شوهر صحبت کردن مانعی نداره؟ گلم ما خانمها باید اطلاعات و مطالعاتمان رو افزایش بدیم و چه جایی بهتر از اینجا
سلام چون بارها و بارها در این تاپیک ها فقط دعوا و توهین شده هم کاربرا به هم هم به اعتقادات هم ، تا به حال نشده بدون توهین و با احترام بحث کنن ، حتی با اینکه اول تاپیک من تذکر دادم که با ارامش بحث کنن ولی در اخر دعوا و توهین شده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام چون بارها و بارها در این تاپیک ها فقط دعوا و توهین شده هم کاربرا به هم هم به اعتقادات هم ، تا ب ...
صحبت شما درسته. تا الان به من هم حتی زیاد توهین شده اما واقعا این راهکار نیست گلم. بهتره با بقیه دوستان نی نی سایتی دنبال روش بهتری باشیم. به نظر من بهترین پاسخ به کسانی که توهین میکنن سکوت هست.
صحبت شما درسته. تا الان به من هم حتی زیاد توهین شده اما واقعا این راهکار نیست گلم. بهتره با بقیه دوس ...
ما بارها به کاربرا تذکر دادیم که بدون توهین بحث کنید ولی فایده ای نداره همیشه این تاپیک ها باعث میشن عده ای کاربریشون قطع بشه فعلا بهترین راهکار همینه که ممنوع باشه