2777
2789
عنوان

بچهالطفا کمککککک

225 بازدید | 7 پست

سلام قشنگا امروز روز ۲۷ سیکلم میشه و من سونو شکم و لگن داشتم و هی مینداختم عقب نمیرفتم  تاامروز رفتم سونو و توی سونو رحمم گفت اندومتر ۱۰ یه فولیکول ۲۰ و یکمم مایع ازاد لگنی دیده میشه من نگران شدم من الان سالهاست ک منتظر بچه ام معمی اینا چیه خوبه یا بد ؟ ۲۳ موعد پریم بوده و منم بعدش اچ ام جی یکی و دوتا هاش سی جی دکتر داد زدم و ازروز ۱۵ تا ۲۵ هم دوفامد خوردم و ویتاگنوس میشه بگید چیه من تاللان هیچوقت ضخامتم از ۶ بالاتر نرفته بود هربار بین سیکل سونودادم و این اولین باره اینا پیش اومده ینی ممکنه باردارباشم کسی نیست بگه چیه خیلی میترسم 💔😔

💙۱۴۰۳/۶/۲۴  بعداز سالهاانتظار بی بیچکم دوخطه پررنگ شد 😍💗خدایا شکرت 🙏۱۴۰۳/۹/۳ بستری شدم برای سرکلاژ و هفتم مرخص شدم ۱۴۰۳/10/2 جنسیت تو فهمیدیم رنگ دنیامون آبی شد🧿😍🩵۱۴۰۴/1/28 صحیح و سالم بغل گرفتیمت 🥺🤱👣خدایا شکرت 🙏👶💙🧿

خواهش میکنم یکی ک میدونه کمکم کنه تروخداااا

💙۱۴۰۳/۶/۲۴  بعداز سالهاانتظار بی بیچکم دوخطه پررنگ شد 😍💗خدایا شکرت 🙏۱۴۰۳/۹/۳ بستری شدم برای سرکلاژ و هفتم مرخص شدم ۱۴۰۳/10/2 جنسیت تو فهمیدیم رنگ دنیامون آبی شد🧿😍🩵۱۴۰۴/1/28 صحیح و سالم بغل گرفتیمت 🥺🤱👣خدایا شکرت 🙏👶💙🧿

خواهش میکنم یکی ک میدونه کمکم کنه تروخداااا

۲۵ نفر دیدید امادریغ از یک نفر جواب بخدا من تاحالا ب همه کمک کردم و ج دادم یعنی ینفر نمیدونست سوالمو؟؟؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فولیکول سایز۲۰ ک مشخص تخمک سایز ۲۰ داری 

مایع ازاد لگنی هم وقتی دیده میشه ک ی فولیکول ازاد شده باشه 

اندومترم ک واسه اخرای سیکلت خوبه 

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
البته باید بتا هم بدی چون ضخامت ده امکان بارداری هم هستا😍

ب امید خدا انشالا نشم ۲۳ ردشه کابوسم ۲۳ هرماه شده رد شه فقط روز نحس و نشم 😔