2777
2789

نمیدونم کیه که داره اذیتم میکنه تهمت میزنه بهم عشقمو گرفتن ازم سلامتیم گرفته شد خستم

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. الان برای ساختن اون آینده به خودت بیشتر فکر کن.

بخشیدن آدمای زندگی ت که بهت ضربه زدن خیلی سخته.........

اما انگار راهی نیست جز بخشیدن.....

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی.. عزیزم چرا؟ دشمن داری؟ 😟

حتی نمیدونم کیه و چرا داره این کارو می‌کنه...  تنها پناهم خداست

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. الان برای ساختن اون آینده به خودت بیشتر فکر کن.

من سن ۱۴ سالگی بهم تجاوز شدهنوز تا الان که ۲۳ سالمه به کسی نگفتم هنوزم قلبم شکسته

منم یکی از آشناها ک خیلی عزیزه برام این بلا سرش اومده ....🥲 تجاوز کامل بود؟

پول قرض دادم به پدر شوهرم یه زنگ نزد تشکر کنه شوهرمم چون سر پس گرفتنش چونه زدم اونم هیچی نگفت  واقعا فقط دلم میخاد دوباره پاشه بیاد خونمون حتی پانمیشم چایی بذارم

سینه ام دکان عطاریست، دردت چیست؟!
اینکه یه نفر رو مثل خواهر خودم حسابش کردم بهش بها دادم آوردمش خونمون زندگی کنه آخرش منو ول کرد و کلی ...

ادم هرچی ضربه میخوره از کسایی ک زمانی بهشون اعتماد کرده😖

هم اونجا تنها بودم هم اینجا... فقط مکان عوض کردم.

دلم گرفنه ار اینکه ب کسایی محبت کردم ک نمک نشناس بودن... تهشم من شدم آدم بده! میگم ب درک ولی دلم برا خودم میسوزع.

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

پول قرض دادم به پدر شوهرم یه زنگ نزد تشکر کنه شوهرمم چون سر پس گرفتنش چونه زدم اونم هیچی نگفت واقعا ...

اییییییی وااایییی قشنگ درکت میکنم الان تو همچین حالیم😦