2777
2789

مثلا:

خسیس یا دست به جیب؟

پر رو یا گستاخ؟

مهربون یا اعصبانی؟

غرغرو یا حرف گوش کن؟

گوه اخلاق یا خوش اخلاق؟

بد غذا یا خوش غذا؟

کمک میکنه تو خونه یا فقط به هم میریزه؟

اهل خونه و خونواده یا بیرون و ولگردی؟

بد غذا،بد اخلاق، قهرقهری،بچه ننه،بد دهن ،پرتوقع شکاک،خسیس و......

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست ب جیب ب جز مواقعی که دستش خالیه ..بشدت پرو..مهربون..بعضی مواقع حرف گوش کن و بعضی مواقع غر میزنه البته جایی که من مقصرم..خوش اخلاق ..بشدت بد غذا..تا جایی که بتونه کمک میکنه خونه رو..هم رفیق بازه هم خانواده دوست

خوش اخلاق مهربون 

نه خسیسه نه دست به جیب حساب گره 

بد غذا 

حرف گوش کن

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻

دست به جیب مهربون اما عصبی بشه بدعصبی یمشه خوش اخلاق بدغذا هنوز نرفتم سرخونم ببینم کمک میکنه یانه

ولی اهل خانوادس

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰

داشته باشه دست ب جیب

باهاش مهربون باشی مهربون نباشه نه

گاهی حرف گوش کن 

بدغذا

کمک نمیکنه زیاد ولی بهم ریزیم نمیکنه

اهل خانواده همه چیش خوبه فقط اهل محبت کردن واحساسی وعشقولانه نیست  

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

به شدت بد غذا.کمکم تو کار خونه عالییییی.داشته باشه میریزه به پای من و پسرم .آرام .مهربان دل نازک احساساتی .در کل عالیه .فقط و فقط بد غذا .اصلا رفیق باز نیست.باید بزور بفرستم بیرون.

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دست و دلبازه 

اخلاقش بعضی اوقات بده 

غر میزنه 

خوش غذاس شکمو

توی خونه کمک میکنه

اهل خونه و خانواده 

حساسه به کارایی که باید انجام بشه در طول روز 

گاهی اوقات به حجاب گیر میده در کل درمورد پوشش سخت گیر نیست ولی گاهی اوقات مثلا میگه شالت نیفته و ...

بچه ننه است متاسفانه

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶