2777
2789
عنوان

از بین بردن موهای دست و پا

138 بازدید | 11 پست

کسی چیزی بلده بهم بگه😭

خسته شدم انقد شیو کردم لیزر هم میترسم برم چون دوستم رفته و بدتر پشمالو شده

لبخند بزن رفیق خدا هواتو داره⁦⁦^⁠_⁠^

از قضا لیزر عالیه، دوستتون قطعا یا جلساتش رو تموم نکرده یا مراقبت های قبل و بعدش رو انجام نداده.(استثنا هم میتونه باشه اینکه موهاش کرکی بوده رفته بدترشده) 

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از قضا لیزر عالیه، دوستتون قطعا یا جلساتش رو تموم نکرده یا مراقبت های قبل و بعدش رو انجام نداده.(است ...

موهاش کرکی نبوده حتی بیشتر از ۸ جلسه هم رفته و شارژ هم چندین ماه رفته ولی خیلی خیلی بد دراومده بود موهاش ،مثل مردا

اسی به نظرم یا خودت موم بنداز یا برو اپیلاسیونلیزر خیلی بد و مضرهالان نشون نمیدهتو طولانی مدت خودشو ...

موم دیروز خریدم الان اومدم بندازم نشد عصابم خورد شد🥲

موم دیروز خریدم الان اومدم بندازم نشد عصابم خورد شد🥲

عزیزم حتما بد انداختی یا درست بلد نبودی

یا توی همین نی نی سایت سرچ کن

یا توی گوگل سرچ کن

آموزش ببین

کاری نداره اصلا

کاربری دست دو نفره :)
موهاش کرکی نبوده حتی بیشتر از ۸ جلسه هم رفته و شارژ هم چندین ماه رفته ولی خیلی خیلی بد دراومده بود م ...

پس برم شکر کنم من ۴ ساله میرم(۸ماه اول مداوم) الان به خواست خودم سالی یکی دوبار میرم شارژ. 

بجز دستام کل بدنم عالی جواب گرفته

پس برم شکر کنم من ۴ ساله میرم(۸ماه اول مداوم) الان به خواست خودم سالی یکی دوبار میرم شارژ. بجز دستام ...

دستات چی؟نرفتی یا بد دراومده؟موهات چجوری بود 

دستات چی؟نرفتی یا بد دراومده؟موهات چجوری بود

نه من کل بدنم رو میرم، و کل بدنم(بجز دستام) سر ۳ ماه تازه نوکشون در میاد اونم تک و توک اما دستام(بازوهام)  مثل اوایلشه سرماه کامل در میاد

نه من کل بدنم رو میرم، و کل بدنم(بجز دستام) سر ۳ ماه تازه نوکشون در میاد اونم تک و توک اما دستام(باز ...

موهای بدنت چجوری بود