2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید ببینیی در آینده دنبال چی هستی

حسابداری خوبه اگر ادامه بدی تا ارشد و یک شرکت برای خودت ثبت کنی. ولی برای مهاجرت خوب نیست

شنوایی سنجی هم کلا رشته های تجربی خیلی سخت و پرکاره ولی از حسابداری احتمال استخدامت بهتره.و برای مهاجرت بسیار بهتره.

شنوایی شناسیخوب زیر گروه رشته تجربیه و قبولی داخلش خیلی سخته نسبت به حسابداری که بدون کنکور هم میشه ...

یعنی به نظر شما حسابداری دانشگاه تهران بهتر از شنوایی سنجی مثلا زاهدان نیست؟

چرا حسابداری برای مهاجرت خوب نیست؟؟

چون حسابداری باید همراه با دانستن قانون‌های مالیاتی و اداری باشه وگرنه خودش به تنهایی خیلی کاربردی نیست نهایت برای یه نفر دیگه کار میکنی.من خودم دنبال مهاجرتم همیشه رشته های تجربی در صدر هستند.

شما حسابداری خوندی؟

من اقتصاد بازرگانی خوندم چند سال هم حسابدار بودم جاهای مختلف الان شرکت خودمو دارم البته تو رده بازرگانی.حسابداری الان دیگه مثل گذشته نیست راحت با نرم افزار انجام میدن.مهم اینه بتونی اظهارنامه پر کنی و دفاتر قانونی رو پر کنی و به قوانین مالیاتی آگاه باشی.کار پرزحمتی هم هست.من تقریبا این سالها با چندین حسابدار قرارداد بستم برای شرکت.اوناییشون که شرکت دارن و با شرکت‌ها کار میکنن وضعشون خوبه.