2777
2789

بچه ها زنگم خواسین بزنین‌بزنین‌اما ب هیچ وجه پیام ندین مردها جوگیر میشن‌بهشون پیام میدین کلاس میذارن 

پیام ندین 

پیام ندین 

میبینید تاپیک‌اسکرین میذارن از دعوا ؛خانم یه تومار نوشته اونوقت اقا یاجواب نداده یا یه چُس جواب داد 

افرین محکم باشین تا خودشون بیان سمت شما 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردها وقتی عصبی میشن حوصله فکر کردن به جیز دیگه ای رو ندارن

باید بذاری آروم بشه خودش میاد صحبت میکنه

وقتی تو این شرایط پیام بدی چون توی فکره اعصابش خدشه دار میشه

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

هیچ قانونی کلی نیست،نمیشه طبق تجربه فردی قانون کلی گذاشت،

ما دعوا نمی‌کنیم،بحث و اختلاف نظر هست و چون دوست نداریم اصلا بچه ها بفهمن در پیام گفت و گو و حل میکنیم،

ادا و قهر هم نداریم هر چیزی هست باید گفته بشه 

چرا کل سایت شده دعوای زن وشوهر عروس ومادرشوهر وخواهر شوهر وجاری خدایا بحق خداییت همه زندگیا شیرین وگرم بشه حال دل همه خوش وخرم بشه آمین 🤲🤲

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

همه اینطوری نیستن 

من خودم وقتی بحثمون میشه بیشتر با پیام حرف می‌زنیم 

ما عقدیم چند روز پیش خونش بودم بحثمون شد 

باهم حرف نمیزدیم اصلا فقط پیام می‌دادیم با اینکه یه جا بودیم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

من خیلی غدم دعوام میشه شمارشو پاک میکنم😂😂

عزیزم‌😂😂😂

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

چرا کل سایت شده دعوای زن وشوهر عروس ومادرشوهر وخواهر شوهر وجاری خدایا بحق خداییت همه زندگیا شیرین وگ ...

چون نود درصد یا درگیرحسادت و چشم و هم چشمی هستن یا ذره بین گرفتن دستشون و تک تک رفتارها رو بررسی میکنن،اکثرا هم تو خونه هستن  و شاغل نیستن