2777
2789
قلبم اکلیلی شد 😍😍😍 چقدر از این حسا خوشم میاد منم شوهرم تعمیر گوشی کار میکنه 🥺😂

چجوری تور کردییی😍😂

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرسنگین برخورد کن استوری گذاشت لایک نکن بزار خودش پیشقدم بشه

میترسم اون از من بترسه پیام نده نیاد جلو

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)
میترسم اون از من بترسه پیام نده نیاد جلو

بترسه بترسه یه روزی خودشو نشون میده زمان بدن لاقل نمی‌خوای که همه چی سریع پیش بره 

منم زود نشون نداد انگار ازم میترسید ولی من اصلا از حسم نگفتم گفتم شاید فکر کنه سبکم ولی خیلی رفتارا و حرفا میزد غیر مستقیم تو جمع که نشون میده خیلی دوستم داره حرفایی میزنه تو جمع حرف باحال که خنده داره بعد فقط به من نگاه میکرد که میخندم یا نه منم خنده ملیح میزدم نه اینکه محکم بخندم براش ناز میکردم به قول مامانم از بس براش خنده عشوه اومدی عاشقت شد 

چند سالته؟! و چند سالشه میدونی

بترسه بترسه یه روزی خودشو نشون میده زمان بدن لاقل نمی‌خوای که همه چی سریع پیش بره منم زود نشون نداد ...

آر راس میگی 

من ۲۱ و اونم فک کنم ۳۱ اینا

ان خودم

معلومه عاشقت میشه با این خوشگلی که داری اوووی فدااا😍😍🥺 

فقط سرسنیگن و با وقار باش وقتی دیدیش سریع نزار حسی که داری بهش برنده بشه باهاش حرف بزن تو مغازه ولی نه اینکه نشون بدید دوستش داری سعی کن یه دختر مستقل پیشش خودتو نشون بدی