2777
2789

خیلی نگرانم میگم الان بچم چجوری میشه 

رو اعصابش تاثیر نذاره رو سلامتیش تاثیر نذاره؟ 

شما بچتون چطور شد ؟ شلوغ و اذیت کن و اینا که نشد ؟ مشکل سلامتی پیدا نکرد خدایی نکرده؟ 

اصلا به خوابم‌نمیدیدم حاملگیم آنقدر نحس باشه 

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه ماهه باز دار بودم شوهرم سر اینکه بهش گفتم زودتر برگردیم از خونه بالاش بهم گفت من ی تاریخی گندیده بابا مامانمو به صد جور تو نمیدم فک نکن اونا رو میزارم کنار میام میچسبم به تو مریض شدم 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

من بارداری اولم ب شدت پرتنش بود.

خدانگذره از کسایی که اون روزها باعث شدن تو اون دوران انقدر اذیت بشم

بچم دنیا اومد ب شدت بیقرار بود.همش گریه.جیغ...شبها تا صبح ی بند گریه و جیغ.تا دوسال فقط شبها تو بغل و نعنو تابش میدادم....همینجور رفته رفته گریه هاش کمتر شده

الان هشت سالشه انقدر باهاش حرف زدم گریه اش کم شده

در صورتیکه بارداری دومم سعی کردم بیخیالی کنم 

یچه دومم شبها تا صبح راحت میخابید

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

از اول تا اخر بارداری من با گریه گذشت یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی.همش دعوا اعصاب خوردی...

بچم ماشالا عروسک.نه گریه میکرد نه کولیک داشت.ماشالا خوش خواب خوش اشتها خوش اخلاق... الانم دبیرستانیه.شاگرد اول مدرسس.فوق العاده هم بدن قوی داره ماشالا.حتی سرما هم به ندرت میخوره.اگه قرار بود با گریه و ناراحتی مادر بچه چیزیش شه که من بیچاره بودم😅

از اول تا اخر بارداری من با گریه گذشت یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی.همش دعوا اعصاب خوردی...بچم ماشالا ...

خوشبحالتون.ما شا الله

خدا براتون ببخشه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
مشکلت چیه

با همسرم مشکل دارم بعضی وقتا میگم‌سقط کنم طلاق بگیرم 

البته مشکلاتمون اخیرا زیاد شده اونم بخاطر مادر خدانشناسش که الکی الکی شر میندازه تو زندگیم 

وای من ی بچه ۶ساله دارم از بس اعصابم بهم ریخته حس میکنم بچم از الان ناراحتی اعصاب داره

انشالله که اینطور نمیشه عزیزم 

بهش محبت کن شاید حس کمرنگ شدن داره واسه همین اذیت میکنه

سه ماهه باز دار بودم شوهرم سر اینکه بهش گفتم زودتر برگردیم از خونه بالاش بهم گفت من ی تاریخی گندیده ...

میفهممت 😭😭😭  خدا کاش یه ذره یه ذررررره به اینا شعور میداد 

من همه جوره به پدر مادرش احترام میذارم خدا شاهده حتی به پدر مادر خودم اینقدر احترام نمی‌ذارم . بازم یه بهونه پیدا میکنن حرف در بیارن شوهرمو بندازم به جونم 

الهی زمین گیر بشن که انقدر زن حامله رو اذیت میکنن

من الان شوهرم سرشو بذاره زمین بمیره ناراحت نمیشم 

یه زمان بدون اون زندگی برام قابل تصور نبود 

من بارداری اولم ب شدت پرتنش بود.خدانگذره از کسایی که اون روزها باعث شدن تو اون دوران انقدر اذیت بشمب ...

الهی بمیرم 

حتی الان که هشت سالشه هم گریه می‌کنه یعنی؟ 

خدا جواب اون آشغالا رو بده که همچین کاری کردن