2777
2789
عنوان

مرگ بیمار سرطان ی

1181 بازدید | 12 پست

بچه ها تورو‌خدا کسایی که تجربه دارن یا دیدن یا پرستارن جواب بذن من مادر بزرگم تومور داره تومور کل مغزشو گرفته ولی قلبش هنوز میزنه داخل کما هم هست میخوام بدونم علائم  مرگش دقیقا چیه 

تورو‌خدا هر کی میدونه بگه

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یکی از اقوامون اینطور بود ولی متوجه سوالت نشدم یعنی چی علائم مرگش چیه

یعنی وقتی میخواد جون بده چه حالتی پیدا میکنه بدنش‌

فامیل شما چند وقت طول کشید فوت کنه

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
یعنی وقتی میخواد جون بده چه حالتی پیدا میکنه بدنش‌فامیل شما چند وقت طول کشید فوت کنه

حدودا سع چهار ماهی از زمانی ک دیگه تو خونه‌ بستری شد زمان برد تا فوت کنه

خیلی خیلی لاغر نحیف وکوچیک شده بود بدنش

تقریبا ۹۰ درصد موهای سرش ریخته بودن

با لوله غذا می‌خورد و صورتش دیگه روح نداشت وکاملا مثل میت سفید شده بود متاسفانه 

هیچ درکی از اطراف نداشت 

وخب دکترش به خانواده ش گفته بود ک کم کم آماده مراسم بشید 

خیلی هم واقعا شرایط سختی بود برا خانوادش 

چرا عمل نکردید؟؟

اتفاقا مادربزرگ منم یه تومور بدخیم داره و همه دکترا گفتن عمل نکنه و مهمانه اما پدربزرگم گفت هرطور شده باید عمل بشه،عملش از احتمالاتی که دکتر ها دادن بهتر پیشرفت الان هم داره شیمی درمانی میشه اما خیلی اذیت میشه 

خودش همش میگه کاش میزاشتید بمیرم انقدر زجر نکشم

چرا عمل نکردید؟؟اتفاقا مادربزرگ منم یه تومور بدخیم داره و همه دکترا گفتن عمل نکنه و مهمانه اما پدربز ...

کردیم برگشت 

بعد از عمل شیمی درمانی انجام دادنالبته تومورها مفاوتن،آشنای شما تومور سرطانی داشت یا متاستاز بود؟

عزیزم مال ما تومور خوش. خیم بود که برگشت همه کاری هم کردیم و مادر بزرگمم هست 

مثل اینکه تومورها انواع مختلفی دارنانشالله که خدا شفا بدهاستان تهرانی ؟

فوت کرد

خدا رحمتشون کنهخدا به روحشون آرامش بده

ممنون