2777
2789

بهترین متخصص زنان برای مراقبت بارداری

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

رضوان بیات

شما ازشون راضی هستی

من برای خواهرم میخوام میره پیش یاونگی

میگه هیچ باهام حرف نمیزنه تا میخوام باهاشم صحبت کنم ماماهاش میگن بیا اینجا سوالی داری ماجواب میدیم

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما ازشون راضی هستیمن برای خواهرم میخوام میره پیش یاونگیمیگه هیچ باهام حرف نمیزنه تا میخوام باهاشم ص ...

آره خیلیییی دکتر بااخلاقیه،،با حوصله گوش میده به حرفای مریضاش،،من هم خودم پیشش میرم و هم مادرم می رفت.

برای بارداری مهم تر از هر چیزی اینه دکتر به حرف مریضش گوش بده.

تو همدان ربیعی و یزدان فر هم هستن ولی خیلی سرشون شلوغه.😑😑

یکی هم هست مینا عظیمی مطبش همون کنار رضوان بیاته من رفتم پیشش یه بار ولی از برخوردش خوشم نیومد.

❤️❤️ 

آره خیلیییی دکتر بااخلاقیه،،با حوصله گوش میده به حرفای مریضاش،،من هم خودم پیشش میرم و هم مادرم می رف ...

ممنون عزیزم از راهنماییت خیلی لطف کردی

آره خیلیییی دکتر بااخلاقیه،،با حوصله گوش میده به حرفای مریضاش،،من هم خودم پیشش میرم و هم مادرم می رف ...

عزیزم خواهرم میگه میشه شماره تلفن وآدرس مطبشو بدی

آخه تواینترنت تلفن وآدرس قدیمی هست