بعداز تموم شدن کرونای لعنتی دخترم همش مریض این میره اون میاد خسته شدم نه از دست دخترم از این که الان جوونیش بچم همش به مریضی میگذره براش تازه مریضیای عجیب غریب مجرد رابطه هم نداره لطفا قضاوت بیجا نکنین اگه داشت مریضیشو میتونست از من قایم وبره پزشگ منو در جریان نمیذاشت تبخال تناسلی که حدسمون از طریق لیزر بکینی الوده شده هی عفونت زنان هم میگیره همه جور وینامین برای تقویت سیستم ایمنیش گرفتم همه جور بهش میرسم ولی همش مریضه البته عفونت رو میگه از بچگی داشته وفکر میکرده عادیه الان بزرگتر شده میدونه عفونته وای میگین چیکار کنم بنظرتون اینا عوارض واکسن سرطان نیست سیسنم ایمنی رو ضعیف نکرده
( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
ممنون اوزون تراپی چیه برا دخترا باکره میشه انجام داد
راستش اینو نمیدونم
من متاهلم عفونت داشتم دکتر یک جلسه برام انجام داد راضی بودم
تو نت بزن
( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
این که میگی مریضه همین عفونت زنان و تبخال رو میگی یا مریضی های دیگه هم میگیره؟
بله خوب اونا رد میشه مثلا انفولانزای معده گرفت دو هفته قبل همش با عرض معذرت تو دستشویی اسهال استفراغ یا مثلا دارو میخوره نادرترین عوارض جانبی دارو رو نشون میده