2777
2789

بعداز تموم شدن کرونای لعنتی دخترم همش مریض این میره اون میاد خسته شدم نه از دست دخترم از این که الان جوونیش بچم همش به مریضی میگذره براش تازه مریضیای عجیب غریب مجرد رابطه هم نداره لطفا قضاوت بیجا نکنین  اگه داشت مریضیشو میتونست از من قایم وبره پزشگ منو در جریان نمیذاشت تبخال تناسلی که حدسمون از طریق لیزر بکینی الوده شده هی عفونت زنان هم میگیره همه جور وینامین برای تقویت سیستم ایمنیش گرفتم همه جور بهش میرسم ولی همش مریضه البته عفونت رو میگه از بچگی داشته وفکر میکرده عادیه الان بزرگتر شده  میدونه عفونته وای میگین چیکار کنم بنظرتون اینا عوارض واکسن سرطان نیست سیسنم ایمنی رو ضعیف نکرده

عزیزم طب سنتی هم برای عفونت زنانه عالیه

در کنار داروهای پزشک

حتمن دکتر خوب پیدا کنید

اوزون تراپی هم برای عفونت خوبه

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون اوزون تراپی چیه برا دخترا باکره میشه انجام داد

راستش اینو نمیدونم

من متاهلم عفونت داشتم دکتر یک جلسه برام انجام داد راضی بودم 

تو نت بزن

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
این که میگی مریضه همین عفونت زنان و تبخال رو میگی یا مریضی های دیگه هم میگیره؟

بله خوب اونا رد میشه مثلا انفولانزای معده گرفت دو هفته قبل همش با عرض معذرت تو دستشویی اسهال استفراغ یا مثلا دارو میخوره نادرترین عوارض جانبی دارو رو نشون میده

ورزش و استراحت کافی و آرامش و اعصاب آروم هم خیلی توی تقویت سیستم ایمنی موثره

اعصاب اروم که نداره فکر کن دیروز علائم عفونت واژن داشت چند تا داد سر من زد دستاش می لرزید وفتی استرسی میشع خیلی میخوره یعنی تا وقت خواب یخچال درو کرد