2777
2789
عنوان

دلم میخواد یه جا بشینم گریه کنم

206 بازدید | 15 پست

دلم میخواد با یکی حرف بزنم خیلی خستم همیشه بهترین روزهای زندگیم با غم گذشت و گریه برام از عروسی نامزدی تا الان که بچه دار شدم ،الان بچم چند روزه دنیا اومده همسرم بخاطر کارای خانوادش میخواد بره از ایران من تنها میمونم با بچم یعنی ۲۳ روزگیش میخواد بره کارای من هنوز درست نشده میگه عمم هست خیالم راحته عمه اش مادرم میشه،دلم بدجوری گرفته دلم میخواد زار بزنم تا بهار میره دوباره برمیگرده ولی من کشش ندارم ،اصلا سرد شدم دیگه ،میترسم بره و نیاد دیگه یه بارم قبلا من با مادرم سر موضوعی بحثم شد اصلا ربطی به این نداشت گفت خودم میرم اینو نمی‌برم ماهانه بهش پول میدم ،دو سه روز قبل هم گفت آینده ات مهمه  برام اگه بتونم همینجا کارات و اوکی میکنم همینجا درس بخون دیگه هر ۴ ماه یه بار میام ایران دلم گرفته نمیدونم چرا اینجور میشه زندگیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکار و میخواستم انجام بدم مامانم گفت شیرم و حلالت نمیکنن برادرزاده ام و خار کنی

بگو برادرزادت منو‌خار کنه خوبه 

ببین خیلیا اینکار میکنن شوهره میره زنه بعد میره ولی من چون اصلااا نمیپسندم‌میگم نذار

بگو برادرزادت منو‌خار کنه خوبه ببین خیلیا اینکار میکنن شوهره میره زنه بعد میره ولی من چون اصلااا نمی ...

درسته از تنهایی به دوش کشیدن مشکلات خستم بچم مشکل نیست ،فقط تنها ام تو روزای خوشم همین میشه 

که قلبم هزار تیکه شده چرا تو این روزا نیست و نباید باشه

خب عزیزم صبوری کنید تا کارهای شما هم جور بشه و برین پیشش

چرا اینقدر پیچیدش کردید؟ تو این مدت هم زبان کشور مورد نظر را بخونین هم یه حرفه ای که اونجا باهاش کار هم بکنید. و بچه تون هم تا اون موقع بزرگ تر میشه این که عالیه به نظرم. 

البته نگرانی و استرسی که دارید را درک میکنم ولی واقعا میشه با آرامش از این شرایط عبور کرد و به شرایط خیلی بهتر رسید.