2777
2789
عنوان

سریال کره ای معرفی کنین

170 بازدید | 14 پست

خنده دار باشه تو زمان حال باشه میخوام کاملا متفاوت عاشقان ماه باشه 

ترجیحا جدید باشه

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید

خاستگاری تجاری

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.

یه قسمت از پسر گرگ نما رو دیدم به نظر جالب میومد

اگه اشتباه نکنم واسه سال ۲۰۲۱ بود

تاریخی نیست یکم فانتزی تخیلیه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خنده در وایکیکی

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.
یه قسمت از پسر گرگ نما رو دیدم به نظر جالب میومداگه اشتباه نکنم واسه سال ۲۰۲۱ بودتاریخی نیست یکم فان ...

اها مرسی 

همون میخوام عاشقی مابقی نباشه عه

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
اها مرسی همون میخوام عاشقی مابقی نباشه عه

نمیدونم این سریال فکر کنم عاشقانه هم داشته باشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

آقای ملکه 

خواستگاری تجاری 

ستاره های دنباله دار 

بدون سود بدون عشق 

عاشق دی ان ای 

پسر دوست مامان 

سیندرلا در ساعت دو بامداد 

و...

اگه اینا رو دیدی بگو باز بهت بگم .

Sorry ...i don't care about that.

در همسایگی عشق که در حال پخشه رویای سیندرلای لعنتی شیطان من خواستگاری تجاری پادشاه سرزمین خنده در وا ...

مرسییی در همسایگی عشق قشنگه؟

آقای ملکه خواستگاری تجاری ستاره های دنباله دار بدون سود بدون عشق عاشق دی ان ای پسر دوست مامان سیندرل ...

فقط دوتای اولی و دیدم بقیه رو نگا میکنم دست طلاا

ارههه وایب سریال های قدیمی کیدراما رو میده از این هپی ها بازیگراش هم خوبن

وای چه خوب پس همین و نگاه میکنممممم مرسی

خواهش میکنم گلی

😘🥲