خنده دار باشه تو زمان حال باشه میخوام کاملا متفاوت عاشقان ماه باشه
ترجیحا جدید باشه
دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود . نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
واسه تکتک لحظههایی که میتونستی مثل خودشون جواب بدی، دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمیتونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشهست!.
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واسه تکتک لحظههایی که میتونستی مثل خودشون جواب بدی، دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمیتونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشهست!.
یه قسمت از پسر گرگ نما رو دیدم به نظر جالب میومداگه اشتباه نکنم واسه سال ۲۰۲۱ بودتاریخی نیست یکم فان ...
اها مرسی
همون میخوام عاشقی مابقی نباشه عه
دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود . نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
در همسایگی عشق که در حال پخشه رویای سیندرلای لعنتی شیطان من خواستگاری تجاری پادشاه سرزمین خنده در وا ...
مرسییی در همسایگی عشق قشنگه؟
آقای ملکه خواستگاری تجاری ستاره های دنباله دار بدون سود بدون عشق عاشق دی ان ای پسر دوست مامان سیندرل ...
فقط دوتای اولی و دیدم بقیه رو نگا میکنم دست طلاا
ارههه وایب سریال های قدیمی کیدراما رو میده از این هپی ها بازیگراش هم خوبن
وای چه خوب پس همین و نگاه میکنممممم مرسی