2777
2789
عنوان

کیا دو تا پسر دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2129 بازدید | 39 پست
دومي منم پسره  دختر ميخواستيم ☹️

مطمئن باش انشالله به دنیا که اومد وقتی بازیهاشونو واینکه پشت به پشت هم میدنو میبینی هزار بار شکر میکنی که دوتاش یه جنسه 

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
ولی منم عقیده دارم دوتا همجنس بهتره بیشتر به درد هم میخورن در آینده مخصوصا اونا که دوتا خواهرن ااا ...

اره واقعا به نظر من دختر باید حتما حتما خواهر داشته باشه

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منظورم وقتی دختر و پسر باشن پسره زورگو میشه ولی همجنس کاملا همدیگه رو درک میکنن

برای ما که ۲ تا پسر بودن پسر بزرگ تر زور گو بود چون بهش میدون دادن بزرگ تری کنه خیلی سال هم قهر بودن. همجنس بودن! 

همه جوره اش هست به خیلی چیزا بستگی داره 

برای ما که ۲ تا پسر بودن پسر بزرگ تر زور گو بود چون بهش میدون دادن بزرگ تری کنه خیلی سال هم قهر بودن ...

اره حرف شما کاملا درسته

من وقتی میگم یه دختر دیگه بیارم شوهرم میگه ریسک نکن شاید شد پسر و میشه دشمن پسر الانمون

بستگی به تربیت هم داره و خدا برات حفظشون کنه ولی این دور و زمونه پسر واسه مادر پدرش نیست واقعا

ادم ها به لبخندی که روی لب مینشانند ودردی که از هم میکاهند می ارزند