2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میترسم از دردش

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

درد داره جلسات اول

بعدش انگار بی حس میشی بدنت عادت میکنه

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

کل بدن بخوای باید کامل لخت شی؟

لخت شی با حالت داگی 😂

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

وا جدی جلو همه

حالا همه هم ک نه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من از همون لخت شدنش خجالت میکشم نمیرم

منم حرومه نمیرم

من شنیدم حتی زن هم نباید اونجای زن دیگه رو ببینه گناه داره درسته ؟

بله حتی دکتر هم باید تا مجبور نشدی نری 

لیزر با خدا یعنی خدا میاد لیزر میکنه؟ یا در اتاق حضور داره؟ 

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا