عسلیههه مدیر استارتر عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 5834 عنوان هر کی اینجا مامان هست ودختر داره لطفا یه توک پا بیاد کارش دارم 124 بازدید | 12 پست سلام ممنون که اومدی اگر هم مامان نیستی یا دختر نداری اشکال نداردخوش آمدی لطفا راهنمایی مامانهای دختر دار اگر مادری تو سن ۱۲سالگی پریود بشه احتمال داره دخترش تو سن ۸سالگی پریود بشه ؟؟؟؟؟ 1403/06/19 | 09:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنیامقشنگه عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 4819 نه به هیچ وجه امکان مریودی تو هشت سالگی نیست اگر لک یا چیزی دیدی حتما ببرش دکتر شایو عفونتی یا چیز دیگه ای باشه ولی پریودی امکان نداره
kimiaa12 عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 4475 اگه علائمی می بینید ببرید دکتر واقعا زوده این بلوغ زودرس هست بچه اذیت میشه در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
dokhibanafsh24 عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 21873 من تاحالا نصف ویژگی های جسمیم به عمم رفتهاون ۱۲ سال و چند ماهگی پریود شده بود..منم مثل اون☹😂مامانم و خاله هام ۱۴ به بعد شده بودناما هشت سالگی که میشه بلوغ زودرس دکتر ببرش چیزی که عوض داره ، گله نداره !
نیمارجونیور عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 7244 ببرش دکتر متخصص غدد بلوغ زودرسه تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم
عسلیههه مدیر استارتر عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 5834 نه به هیچ وجه امکان مریودی تو هشت سالگی نیست اگر لک یا چیزی دیدی حتما ببرش دکتر شایو عفونتی یا چیز د ... دختر دوستمه خیلی نگرانه لک ندیده میگه بردیمش عکس از مچ دستش گرفته رشد استخوانی بچه با سن واقعی بچه یکیه بچه هشت سالشه درشت وتپل ولی مامان میگه کمی مو زیر بغل وجای خصوصی بچه درآمده ...نگران شدم بردن دکتر فقط نتیجه عکس رو دیده گفته مشکلی نیست ولی مامانه میگه من دوازده سالم بوده این علایم رویش مو رو داشتم. سیزده سالگی پریودم شروع شده نگران قد دخترشه
عسلیههه مدیر استارتر عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 5834 اگه علائمی می بینید ببرید دکتر واقعا زوده این بلوغ زودرس هست بچه اذیت میشه دختر دوستمه لک ندیده میگه علایمی که داره رویش مو در جای خصوصی بچه ش دیده برده دکتر عکس مچ دست گرفته گفته با سنش یکیه پس مشکلی نیست این خیلی نگرانه
عسل_بانو69 عضویت: 1393/11/28 تعداد پست: 34474 خیلی زوده هست سالگی ولی به وزن بدن بستگی داره آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲 دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
kimiaa12 عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 4475 دختر دوستمه لک ندیده میگه علایمی که داره رویش مو در جای خصوصی بچه ش دیده برده دکتر عکس مچ دست گرفته ... یک پزشک دیگه ببره آخه خیلی زود من خودم 11 سالگی پریود شدم سخت بود برام توی مدرسه ولی 8 سالگی موی زائد نداشتم در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
ریاضی_سابق عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 22586 بله به سن پریود مادر ربط نداره ولی ۸ هم زوده برا پریودی.الیته اگه صرفا شروع علائمشه طبیعیه.ولی ببر دکتر غدد خیالت راحت شه
دنیامقشنگه عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 4819 دختر دوستمه خیلی نگرانه لک ندیده میگه بردیمش عکس از مچ دستش گرفته رشد استخوانی بچه با سن واقعی بچه ی ... اگر نگرانیش قد هست قد بشددددت زیااادی به ژن ربط داره من خودم بعد پریودی نزدیک بیست سانت قدم اضافه شد بعدم اینکه بهش بگید روی وزن و تغذیه خیلی کار کنه و جدی بگیره