2777
2789

من از بچگی هر چی نامزد خواستگار و...داشتم بد بودن...اصلا همه یهو ولم میکردن منم همیشه از درد افسردگی رنج میبردم...حتی اگر من توی رابطه خیلی  خوب بودم

خیلی بازیم میدادن ...

خیلی زیاد نقش برام بازی کردن

هیچ ادم صادق درست

تک پر 

با من تو رابطه نبوده

حتی اگر پولدار ترین با شخصیت و مودب بوده هم بازم ...من بی نصیب بودم...

بخش لاشی بودنش رو من اجرا میکرده

ی مواردی توی زندگیم بودن ...ک با ابروم ...با روانم بازی کردن...یا با فامیلا یا همسر سابقم تبانی میکردن برای باج گرفتنه از من

من خیلی احمق بودم ‌....و الانم دارم تاوان همون روزارو میدم...

وقتیم ک میگم ادما بدن مردا بی وفا و عوضین بقیه میگن تو بدبینی تو انتخابای بدی داشتی....

مگه میشه هر شخصیو ک من خاستم اشغال بوده باشه

پس ینی خوبا از من دوری میکنن؟؟؟

داستان چیه؟

الان بالغ بر یکساله نتونستم ارتباط جدیدی برقرار کنم‌..نهایت از سر تنهاییم برگشتم با همون اکسایی ک ادمای درستی نبودن‌‌..

ادم جدیدم اگ بیاد سمتم بوی وفاداری نمیدن انگار منم وارد رابطه نمیشم....چاره چیه

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چنسالته گلی

۲۵

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻
یه سوال دارم اول استاتر امضات برای همسر سابقت یاو...

واسه بعدشه‌..‌همین ادمم الان دوتا بچه داره😂

بنظرم زیادی هولی واسه همین باهات نمیمونن

هول خودتی شناخت نداری دهنتو وا نکن

کتاب عشق ویرانگر رو بخونمتوجه میشی چرا ادمایی با این شخصیت رو جذب میکنی

اونا منو جذب میکنن من ک کاری با کسی ندارم😝

خودت هم یه جاهایی اشتباه می‌کنی

تنهایی دلیل قانع‌کننده‌ای برای برگشتن به آدم‌های اشتباه نیست این همه آدم سینگل که دارن شاد و سالم زندگیشونو میکنن لزومی نداره حتما حتما تو رابطه باشی یکم به خودت زمان بده با خودت دوست باش یکم با خودت وقت بگذرون

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بنظرم زیادی هولی واسه همین باهات نمیمونن

این چه طرز صحبته

چه زشت و توهین‌آمیز

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم