2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم که قهرمان تکواندو کرمانشاهی ارین فامیلیش یادم نیست بچگی رماتیسم شدید داشته دکترها جوابش کرد ...

یعنی روماتیسم کشنده هست؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
نه بابا فک نکنم اون بهش گفتن نمیتونه راه بره بچت چند سالشه؟

۴ و نیم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
[QUOTE=352922073]۴ و یه طب سنتی خیلی خوب ببر حتما این بیماری ها توی طب سنتی درمان پذیرن

پاهاش اکثرا درد میکنه الانم دستاش همش ماساژ میدم 

لوزه هاش عفونت میکنه تب میاد 

پاهاش اکثرا درد میکنه الانم دستاش همش ماساژ میدم لوزه هاش عفونت میکنه تب میاد

به نطر تا یه دکتر طب سنتی خوب پیدا میکنی بدنش رو شبها با روعن سیاه دونه ماساژ بده همیشه براش جوراب بپوش بدنش گرم نگه دار

به نطر تا یه دکتر طب سنتی خوب پیدا میکنی بدنش رو شبها با روعن سیاه دونه ماساژ بده همیشه براش جوراب ب ...

اصلا استرس گرفتم که روماتیسمه نگرانم 

باید برم ببینم چی میگه