2777
2789
عنوان

فکر نکنم بتونم ازدواج کنم

207 بازدید | 22 پست

خیلی سخته گفتن یکسری حرفا

اینجا اومدم یکم درد و دل کنم باهاتون

من احساس میکنم قیافم خوب نیست یعنی توی این 23 سالی که از خدا عمر گرفتم یک بارم نشد یک نفر از من خوشش بیاد حالا که دیگه کسی سمت ما ازدواج سنتی نمیکنه همه هم تو اینستا اشنا میشن اما وقتی میرم نگاه میکنم که هر پسری که میبینی هزار تا عملی و داف فالو داره کلا از همچی ناامید میشم

تاحالا هر بار خواستم با جنس مخالف ارتباط بگیرم ترد شدم

یکبار که یک ماه حرف زدیم و رفتیم سر قرار منو نپسندید و سریع یه جوری دکم کرد 

دومیشم چند وقت پیش تو اینستگرام عکسمو فرستادم خوشش نیومد و کل روز اشک ریختم بابت بخت سیاهم

خاستگارم که اصلا تاحالا یدونه هم نداشتم

اخه چقدر یه ادم میتونه تنها و بی کس باشه حتی خداهم منو دوست نداره

میگم حداقل سر کاری برم  اما هر وقت خواستم کاری کنم بهتر بشه زندگیم بدتر شد 

خیلی دوست داشتم با یکی اشنا شم درد و دل کنم بهم محبت کنه خیلی اذیت میشم واقعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو سایت همسر یابی ثبت نام کن اونجا بالاخره گزینه خیلی زیاده 

ولی دنبال شوهر تو اینستا نباش اطراف من که کسی از اینستا شوهر نکرده

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

عکستو بزار اسی مطمئنم قشنگی

اقایون اگر شعور داشتند هیچوقت عضو گروه زنانه نمیشدند شاید جبهه بگیرید ولی واقعیته.حالا بگذریم برام دعا کنید به اونی که میخوام برسم تاپیک بزنم بهتون خبرشو بدم دوستای گلم🍃💫

عزیزم 🥺🥺 تو قطعا خوشگلی فقط اعتماد به نفس نداری ببین بعضیا چطور با آرایش خودشونو تغییر میدن و چقدر اعتماد به نفس کاذب دارن

یکم به ظاهرت برس قطعا زیباتر میشی

روی توسعه فردی و اعتماد به نفستم خیلی کار کن مهارتات رو افزایش بده و با واسطه های ازدواج صحبت کن که مورد با شخصیت خودت معرفی کنن

انقدر جوش پسرا رو نخور مگه خودشون چه تحفه ای هستن؟ بعضیاشون انقدر زشتن ولی اعتماد به نفسشون آسمونو سوراخ میکنه

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh 

اول طرز فکرتو تغییر بده زیادم اه و ناله نکن داری بد بیاری جذب میکنی شکر گذار باش که سالمی مشکل زیبایی الان هزار ماشالله دیگه حل شدنیه

به خودت برس موهات صورتت تیپت و اول از هر چی باید خودتو دوست داشته باشی

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗

من فکر میکنم تو قشنگی فقط کسی نیست که بهت بگه...قرار نیست هر ادمی سر راه ما قراره میگیره ازمون خوشش بیاد ک...تو اصن بگو خوشگل ترین ادم.طرف اصن شاید ملاکش این نیست...ملاکش فرق داشته باشه...قشنگم یکم از فکرای منفی دور شو انقد خودتو تخریب کردی گیر افتادی تو این بازی...

عزیزم 🥺🥺 تو قطعا خوشگلی فقط اعتماد به نفس نداری ببین بعضیا چطور با آرایش خودشونو تغییر میدن و چقدر ...

مرسی گلم 

اره هر دوتا پسری که باهاشون اشنا شدم خودشون قیافه فوق معمولی داشتن اما واقعا اعتماد به نفسشون بالا بود ولی یذره اعتماد به نفس منو ازم گرفتن 

اصلا دیگه یه جوری شده تو خیابون روم نمیشه راه برم