2777
2789

سلام بچه ها من با یه پسری دوست بودم رابطه دوستانه داشتیم خیلی صمیمی بودیم خیلی خیلی پسره خوبی بود جنتلمن بود و رل زدیم و شب تا صبح حرف میزدیم باهم مجازی بودیم دور بودیم خیلی ازهم ولی تو ایران بودیم هردو هرشب پیام میداد از هرکاری میکرد عکس میفرستاد منم همینطور خیلی دوستی و رابطه شدیدی داشتیم وابستش شده بودم با خانوادش دعوا کرد رفت یه شهر دیگه با رفیقاش دعواشونم زیاد شدید نبود رفت و اونجا خانوادش زنگ زدن گفتن بهش دیگه برنگرد اونم نسبت به من و همه چیز بی اعتماد شد فکر کرد منم مثل خانواداشم  ولم کرد ولی چتمون رو پاک نکرد و دوروز بعدش اومد پیام داد من پشیمونم و اینا منم چون خیلی گریه کرده بودم برگشتم پیشش ۴ صبب بود تا ۷ صبح حرف زدیم ۷ رفتم بخوابم که ۱۰ بیدار شیم دوباره بهم پیام بدیم ۱۰ بیدار شدم دیدم همه چیزو پاک کرده و نوشته دیگه نمیتونم باهات باشم هرچی میخوای فکر کن نمیدونم ولی چطور تونست تنهام بذاره؟  میدونست من افسردم و تنهام  هیچ کسیو هیچ دوستیو ندارم بهم امید داد رفت انقدر همو دوست داشتیم که مطمعن بودم رابطمون دو طرفس ولی انگار اون دوسم نداشت که رفت واقعن نمیدونم چیکار کنم تروخدا کمکم کنید از دلتنگی میمیرم اخرش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون بهم امید داد و همش راجب بچه داشتن و ازدواج حرف میزد اون همه چیز و انگار جدی گرفته بود انگار براش مهم بودم ولی در اخر ترکم کرد همش میگفت برو یه دوست پیدا کن من چجوری دوست پیدا کنم وقتی تو گذاشتی رفتی فکر میکنم همه یه روزی میرن و فقط میان وابستت کنن من تک فرزندم و بچه طلاقم 

عزیزم مگه چیکار کرده که مطمئن بودی دوست داشت اگه دوست داشت میموند

خیلی پسر خوبی بود خیلی شخصیت عالی ای داشت مثلن میگفتم اینترنت ندارم اینترنت میزد برام منم میفهمیدم اونه ولی گردن نمیگرفت یبار کلی اسرار کرد شماره کارتمو بدم پول زد برم سینما و گل بگیرم برای خودم با اینکه من اصلن ادمی نیستم از پسره مردم یاتو دوستی هدیه ای بگیرم اون خیلی جنتلمن بود هیز نبود بد دهن نبود 

خیلی پسر خوبی بود خیلی شخصیت عالی ای داشت مثلن میگفتم اینترنت ندارم اینترنت میزد برام منم میفهمیدم ا ...

اون پسر مهربونه و دست و دلبازه ولی اینا دلیل نمیشه ادم مطمئنی باشه تو باید یاد بگیری اعتماد نکنی

حس میکردم نیمه گمشدمو پیدا کردم

اسی درکت میکنم

ولی خیلی درگیر این رابطه های مجازی نشو 

و یه چیز دیگه

کسی که واقعا دوستت داشته باشه از زیر سنگ هم شده پیدات میکنه و بهت نزدیک میشه

اینکه شماره ت رو هم داره و اگه واقعا قصدش موندن تو‌ رابطه باشه دوباره بهت پیام میده

در کل همیشه همه چیز رو بسپار به خدا

خودش بهترین برنامه ها رو برات میچینه

اگه امروز یه اتفاقی افتاد که خوشایندت نبود بدون یه سورپرایز قشنگ تر و بزرگ‌تر در آینده انتظارت رو میکشه💫

و خدایی که به شدت کافیست…🌿