نویسنده_گمنام مدیر استارتر عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 125 عنوان بچهام گاهی روزها و شبها بد نفس میکشه در صورتی که راه بینیاش بازه 44 بازدید | 12 پست بچه ام ۵ هفتهاشه، چند هفته است شبها خرخر میکنه و انگار نمیتونه نفس بکشه، بهش سدیم کلراید میزنم بهتر میشه ولی هنوز خس خس دارهتجربهاش رو دارین؟ از چیه؟ 1403/06/19 | 02:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خاله_خرسسسسه عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 9870 دارو نده ببرش متخصص گوش و حلق و بینی وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵
خاله_خرسسسسه عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 9870 آلرژیه هر دکتز کودکان ببری موقتی خوب میشهفقطمتخصصگوش حلق بینی وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵
نویسنده_گمنام مدیر استارتر عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 125 دارو نده ببرش متخصص گوش و حلق و بینی دکارشناسان گفته از رفلاکسشه
خاله_خرسسسسه عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 9870 دکارشناسان گفته از رفلاکسشه چند سالشه وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵
خاله_خرسسسسه عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 9870 یک ماهشه و یک هفته ببر فوق تخصص نوزادان من شنیدم خس خس اصلا خوب نیستا خیلی بممکنه بد باشهچون سنش کمه و تجربه دارم میگم قلبش باید چک بشه وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵
نویسنده_گمنام مدیر استارتر عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 125 ببر فوق تخصص نوزادان من شنیدم خس خس اصلا خوب نیستا خیلی بممکنه بد باشهچون سنش کمه و تجربه دارم میگم ... سه چهار تا دکتر متخصص و فوق تخصص بردمشمیگن از رفلاکس و کولیکه۸ولی قطره دادن تا حدودی آرومش میکنه ولی باز خس خس داره
آقتاب عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 2740 تو این سن؟ ربطی به سن نداره، از نوزادی هست که بعدها عمل میکنن