2777
2789
عنوان

کمک میخوام

47 بازدید | 4 پست

من و پارتنرم ۴ ساله با هم توی رابطه ایم و کاملا دیگه همدیگه رو شناختیم و کنار هم احساس خوشبختی داریم . الان تصمیم ب ازدواج گرفتیم و خانواده اونا برای خاستگاری اقدام کردن . ما هفت ماه اختلاف سنی داریم . ینی من از پارتنرم ۷ ماه بزرگ ترم . پدرم در جریان نیستن ک ما ۴ سال هست همو می‌شناسیم ب خاطر همین خیلی مخالفت میکنه و میگه اختلاف سنیتون کمه و اون ازت کوچیک تره و ب مسکل میخورین.  در حالی ک اصلا این جهار سال من احساس نکردم ک از ایشون بزرگ ترم برعکس حتی رفتار و سطح درک و شعور ایشون همیشه از سنش بالا تر بوده . از نظر ظاهری هم بهش میخوره از من بزرگ تر یاشه . اما پدرم اینو درک نمیکنه . ب نظرتون باید جیکار کنم 

7ماه چیزی نیست من یکسال ازش بزرگ ترم خیلیم باهم خوبیم سعی کن بابات قانع کنی اخلاقش خیلی بزرگونه اس و ...

بابام میگه چند سال ویگه ک مثلا تو ۴۰ ساله شدی اونم ۴۰ ساله هست اول جوونی کردنشه اما زنا ب خاطر فشار زندگی زود پیر و شکسته میشن ممکنه ازت خسته شه . خیلی بی منطق میگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

7ماه چیزی نیست من یکسال ازش بزرگ ترم خیلیم باهم خوبیم سعی کن بابات قانع کنی اخلاقش خیلی بزرگونه اس و ...

عزیزم ی سوال 

تا الان ب اختلاف حادی نخوردین؟ مثلا احساس نکردی بجه هست یا حس کنی انگار داری اونو بزرگ میگنی 

عزیزم ی سوال تا الان ب اختلاف حادی نخوردین؟ مثلا احساس نکردی بجه هست یا حس کنی انگار داری اونو بزرگ ...

نه چون از نظر جفتمون یک سال تفاوتی نیست که به چشم بیاد 

به وعده‌ اش خودشو لوس میکنه که عادیه همه مردا دل دارن دوست دارن محبت ببین 

ولی بگم مه نه یک سال ازم کویچک تره چیزیو نمیدونه نه اصلا خیلی چیزا حتی اون بهم یاد داده