2777
2789

۱۸ سالشه خیلی دختر خوبی بود ۱۶ سالگی ک رفت دبیرستان عوض شد همش میگفت میخوام برم بیرون با دوستام و همراهشون پسر هم بوده تو مترو بودن فیلم گذاشتن استوری تو فامیل پخش شده سیگار میکشیده فامیل بیرون با پسرا دیدتش رفته پارتی و استخر با پسرا و دوستاش مامانش فیلمشو دیده به حری با کمربند زدش ک میخواست بمیره گوشیش رو گرفتن خودزنی میکرد و داد و بیدا یواشکی گوشی رو برمیداشت انلاین رل میزد با پسرا و فیلم های لخت از گوگل دانلود میکرد میفرستاد تا پول بگیره ازشون چندبار رابطه مقعدی داشته ک شما نمیدونی هنوز باکرس یا نه خیلی سادست و گول میخوره به خوانوادتون هم نمیتونستید بگید چون میکشتنش و خیلی خونواده سختگیری داره ک سالم نمیزاشتنش مامانش میرفته مدرسه پیش دوستاش میگفته دخترمو به راه بد نکشونید اما این دختر به همه دوستاش یاد داده بوده و نمیگفته پول میگیره یعنی خیلی پولداره وضع مالی خوانواده خیلی بده پدرش ماهتامه ۱۱ میلیون حقوق میگیره و راننده هست خونه از خودشونه و ماشین دارن پیرهای خونواده تو روستا هستن اما بقیه شهر تو روستا با یه نقر رل زد بخاطر دخر داییش چون بهش میگفت باهاش رل بزن تو قرار اول ک بهم پیشنهاد دادن رفته لب گرفته و بغلش چندبار هم بعدش تو تعطیلات عید اونجا بودید رفته سر قرار و شمارو برده یکدفعه میرید پیششون تا لباسش اومده بالا و رژش رو صورتش پخش شده بعد میره خونه پسره چیکار میکنید با همچین خواهری خوانواده و دختر عموها هم همه بخاطر پول میرفتن با پسرا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رهاش کن سرش وقتی میخوره به سنگ ک دیگه دیرشده

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
این دیگه از دست رفت نمیدونم با ورزشی هنری چیزی مشغولش کنید و دورش کنید از این فضا و دوستاش

میخوایم بذاریم باشگاه میگه فقط جایی ک دوستام میرن روزو شب با دوستاش چت میکنه میخوایم بذاریم کلاس کنکور میگه جایی ک دوستام میرن

میخوایم بذاریم باشگاه میگه فقط جایی ک دوستام میرن روزو شب با دوستاش چت میکنه میخوایم بذاریم کلاس کنک ...

نمیتونید یه مدت شهرتونو عوض کنید تا از سرش بیفته بد جور در گیر شده 

قوی تر از چیزی که باید میبودم🤍🖤
میخوایم بذاریم باشگاه میگه فقط جایی ک دوستام میرن روزو شب با دوستاش چت میکنه میخوایم بذاریم کلاس کنک ...

یا تو خونه یه مدت نزارید بره بیرون مجازی بخونه درسا رو حتی اگه یه سال عقب بیوفته و درس نخونه

قوی تر از چیزی که باید میبودم🤍🖤

آبجی من دوسال ازمن بزرگتره شوهرم داره همه غلطی میکنه چون شوهره پولش نمیده و خسیسه

تتوهای زیادی داره رو بدنش طوری ک چهره اش رو خلافکار نشون داده

چندین بار بهش تذکردادم ریمو کنه نکرد

بهش گفتم بیا پیش خودم خیاطی یادبگیر گف علاقه ندارم

با اینکه درهفته ۶ روزش خونم میاد هرکاری کرد منم مث خودش کنه نتونست

وقتی صدبارم بهشون بگیم ولی عوض نمیشن  اینا...تا سرشون به سنگ نخوره ادم نمیشن زیادم تلاش نکن و اذیت خودت نکن 

منم متاهلم ممکنه زندگی منم ب خطر بندازه

توام مواظب باش

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗