2777
2789

من خیلی ازش دورم 

زنگ زد کلی گریه گفت سونو دادم کبد چرب دارم

تورخدا اگر درمان سریع دارید بگید

توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم  صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍

ترس نداره که

صبح ها ناشتا یک قاشق چای خوری زردچوبه تو یک لیوان آب ولرم حل کنه بخوره تا نیم ساعت بعد هیچی نخوره

زردچوبه کبد چرب و درمان می کنه

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین همسر منم گرید دو بود 

درمان سریع نداره باید رژیمشو رعایت کنه 

همسر من ۸ ماه تمام فست فود نخورد 

غذاهای سرخ کردنی به حداقل ممکن رسید و با روغن زیتون فقط درست میشد 

بعد غذاهاش ابغوره مصرف میکرد و زیر نظر طب سنتی هم بود و عرقیجاتی مثل عرق کرفس و... میخورد

بعد ۸ ماه که سونو داد کلا برطرف شده بود 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

ترس نداره کهصبح ها ناشتا یک قاشق چای خوری زردچوبه تو یک لیوان آب ولرم حل کنه بخوره تا نیم ساعت بعد ه ...

خدا خیرت بده ممنونم

بدنبینی هیچ وقت

توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم  صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍
ببین همسر منم گرید دو بود درمان سریع نداره باید رژیمشو رعایت کنه همسر من ۸ ماه تمام فست فود نخورد غذ ...

ممنونم مهربونم😘😘

خدا خیرت بده ممنونمبدنبینی هیچ وقت

زنده باشی عزیز دلم

ان شاءالله که مادرتون هم هر چه زودتر سالم و سلامت میشن

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
عزیزم درمان دارویی دروغه فقط باید ورزش کنه پیاده روی کنه تغذیشو تغییر بده کبد چرب بیشتر از شیرینیجات ...

ممنونم عزیزم

ببین همسر منم گرید دو بود درمان سریع نداره باید رژیمشو رعایت کنه همسر من ۸ ماه تمام فست فود نخورد غذ ...

خب چه غذاهایی بخوره؟؟

گوشت مرغ

ماهی وبرنج که مش‌کلی نداره؟

قرص لیور کر،عرق خار مریم عرق زیره ,جنسینگ،سرکه انگبین،الکارنتینچیزایی که خودم برای کبد چرب مصرف کردم

چه خوب.

ممنونم مهربونم سلامت باشی همیشه

خب چه غذاهایی بخوره؟؟گوشت مرغماهی وبرنج که مش‌کلی نداره؟

نه عزیزم همه چی میتونه بخوره 

مثلا من سرخ کن بدون روغن گرفتم همه غذاهای سرخ کردنی و تو سرخ کن بدون روغن برای همسرم درست میکردم 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

سلام وقت بخیر
من کبد چرب داشتم و سون گریدمو 2 به 3 نشون داده بود
خیلی کسل بودم، خارش پوست داشتم، کف پام داغ می کرد، ریزش مو داشتم
پوستم به زردی می زد، آنزیم های کبدم بالا بود و ...
تا اینکه با عطاری بوعلی آشنا شدم و   

پک پاکسازی کبد چرب رو از عطاری بوعلی تهیه کردم
پشتیبانیس خیلی خوبه اصلاح تغذیه هم دارن
و نتیجه گرفتم
سرچ کنید عطاری بوعلی و برید از سایتش تهیه کنید
اینم شماره تلفنشون هس
09216249294