2777
2789
عنوان

شما جایی من بودین چیکار میکردین

116 بازدید | 12 پست

من برای بنایی هام ۴۰۰ میلیون نیاز دارم یه مقدار طلا دارم میشه حدودن ۲۰۰ میلیون البته اونطوری که خودم حساب کردم 🤣🤦 البته بعدش خانواده بیشعورم و فامیلا حرف زیاد در میارن که طلاهاش فروختو پسره بی عرضه هست از اینطور حرفا با حقوقمونم نمیشه خونه ساخت زره زره بخوایی جمع کنی میمیری 

با طلاهام که بخوام درست کنم خونمو تا نصفه می‌ره فقد یه سقف خونه اگه بتونم بزنم با لوله کشی اگه کنم پول تموم میشه اون  دویست دیگه از کجا جور کنم ☹️😭 وام هم به اندازه کافی داریم 🤦💔

چه سخت، خدا کمکتون کنه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون با همسرم تا کردم برای خرید خونه از اول اعلام کردم متنفرم از طلا و طلاهامو نپوشیدم که کسی بفهمه دارم یا ن 

الانم میخوام بفروشم به کسیم نمیگم که طلا رو فروختم چون خونه واجب تره برام 

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم ❤️با قلب مهربونت و دل پاکت برام از خدا میخوای بهم فزرند سالم و صالح بده؟ 🥺❤️

خش بحالت ما رو که خدا عقلی نداد

عزیزم چرا اینجوری میگی بگو نمیخوام طلاهامو بپوشم به کسی نگو فروختی یا اگه هیلی حساسی یه مدت بلدشو بنداز ک دهن بقیه رو ببندی خونه رو ک ساختین تیکه تیکه بخر دوباره

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم ❤️با قلب مهربونت و دل پاکت برام از خدا میخوای بهم فزرند سالم و صالح بده؟ 🥺❤️