2777
2789
من از بیحسی میترسمولی دکترم قول داد از اول خوابم کنن چیزی نفهمم

نه بابا ترس چی

من سه بار زایمان کردم با بی حسی اصلا نمی فهمی فقط من حساسیت داشتم اولش یه خورده بالا می آوردم یه پرده هم وسطه اصلا نمی بینی

زرتی سر ده دقیقه تموم میشه

سر شکستن دستم عملم کردن بی هوش بودم بد بود

نه دوست ندارم طبیعیخودش قبول کرده بود ترمیم کنهالان که کنسل شد پشیمون شدم پیش خودش نمیرم دیگه

چقد بعد عمل اول وقت ترمیم داد 

دکتر من میگه ۱۸ ماه دیگه باید صبر کنی بعد راضی نبودی عمل میکنم فکر کنم میخاد دست به سرم کنه

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد بعد عمل اول وقت ترمیم داد دکتر من میگه ۱۸ ماه دیگه باید صبر کنی بعد راضی نبودی عمل میکنم فکر کنم ...

منو که بلاک کرد اینستا

منشیش هم میپیچوند میگفت دکتر کلا نیست

دیگه با تهدید گفتن بیا کلینیک مطب هم ن

حدودا دوسال گذشته بود

گفتم دیگه نه ورمه نه بهونه میتونی بیاری

گفت برا اردیبهشت وقت ترمیم بذارید براش

که بعدم اینطوری شد

منو که بلاک کرد اینستامنشیش هم میپیچوند میگفت دکتر کلا نیستدیگه با تهدید گفتن بیا کلینیک مطب هم نحدو ...

پس همشون همینن 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
اخه اینجا همه میگن فهمیدن و جیغ زدن و ..

نه بابا مگه الکیه

از اونجایی که آمپول میزنه کاملا سر میشه اصلا نمی فهمی یهو صدای گریه بچتو می شنوی تازه بیداری گلتو بغل می کنی

من بعد تولد اولین بچم فقط یه آن صدای گریشو شنیدم ندیدمش دکتر یه آمپولی ازذیق کرد خوابم برد اوایل نمی دونستم چرا یادم نمیاد بعد فهمیدم اما سر دومی و سومی کاملا هوشیار بودم خوب بود

نه بابا مگه الکیهاز اونجایی که آمپول میزنه کاملا سر میشه اصلا نمی فهمی یهو صدای گریه بچتو می شنوی تا ...

اینم گفت بچه رو میبینی و فلان

گفتم نمیخوام ببینم😂😂من میترسم

گفت میگم خوابت کنن

یعنی واقعا بچه بدنیا اومد هیچی دیگه نفهمیدی؟؟دارو تزریق کردن؟

ابوالفضل صالح راد

نمیشناسم ولی الان دیدم تازه عمل کردی خیلیییی زوده

ولی بعد شش ماه اگه ایراد کلی باشه نشون میده

باز بعد یکسال ورم و ایرادات جزیی رفع میشه

من اولا اندازه عدس یه استخون از بالای بینیم دست میزدم حس میکردم الان دیگه نیست

ولی پهن تر و افتاده تر شده

نمیشناسم ولی الان دیدم تازه عمل کردی خیلیییی زودهولی بعد شش ماه اگه ایراد کلی باشه نشون میدهباز بعد ...

باورمیکنی دوبار قوز بینی مو که از بغل بود  با دست فشار داد رفت داخل😐😐

تازه بعدش کورتون زد دوماه دیگه ام گفت باید بزنی یعنی شش ماه با چسب بودماخرشم 💩💩

فداااا سرت 

انشالله بارداری و زایمان خوبی داشته باشی