2777
2789

الان دور،دور خوشگلاس..چرا هیچکس دختر زشت نمیپسندهههه واقعاا که

مگه قیافه دست آدمهههههههه

اصلا قیافه چقدر مهمه بنظرتوووون؟؟

و چرا انقدر مهمه...چرا مردا انقدر تنوع طلبن...چرا زنشم خوشگل و به روز باشه چندتا چندتا خیانت میکنه..آخه چه مرگشونه

حالا ما زشتا که جای خودددد،اصلا تو بورس نبودیم و نیستیم😊

الان اگه ملاک های زیبایی رو نداشته باشی نه واسه ازدواج نه واسه هیچی حسابت نمیکنن،چرا باید زیبایی رو از شعور و اخلاق گرم و لطیف مهم تر بدونن؟؟مگه انسانیت مهم تر نیست؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاسخ آخرین پرسشت: خیر

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

منم صورتم خوبه و بدون لک اما دماغم گوشتیه کل اعتماد بنفسمو گرفته با اینکه سربالاست

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

زشتای واقعی تاپیک نمیزنن به قران اگ عکسشو بزاره مشخص میشه خوشگله😆

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

اولا مردا همه جوری دوست دارن ، کلی دختر خوشگل داریم که بهشون خیانت شده 

دومم هر آدمی همین احساسو نسبت به خودش داره 

اگه میخوای اعتمادبه نفست بالاتر بره به خودت برس مثلا روتین داشته باش میخوای ارزونتر پات در بیاد حتما برای صورتت از سفید آب استفاده کن و حنا بخر با آبلیمو و هر چیزی که داری یه حمام در میون بزن به بدنت