2777
2789

الان یهو یادم افتاد 😂

دوران راهنمایی بودم یه پسر که ادب از سرو ریختش می‌ریخت هرروز از جلوی مدرسه می افتاد دنبالم تا جلوی خونمون ،ولی هیچ وقت حرفی نمیزد ،خیلی هم باشخصیت بود خدایی ،یروز که داشتم با دوستام از مدرسه برمیگشتم این پسره داشت از کنارم رد میشد یچیزی گذاشت جیب کولم و تا دید من برگشتم سریع رفت اون طرف خیابون 😂

تا رسیدم خونه دست کردم تو جیبم دیدم یه نامه 🤦😂شروع کردم به خوندن سه خط اول فقط سلام بود 😂😂سلامی به زیبایی رویت،سلامی به گرمی نگاهت از این حرفها 🤣🤣تا اومدم بقیه نامه رو بخونم مامانم وارد اتاقم شد منم دست پاچه 🤦مامانم فهمید ،اومد کشید نامه رو از دستم گرفت ،دیگه من نفهمیدم توی نامه چی نوشته بود چون مامانم پارش کرد ریخت آشغال ،خیلی هم از من پرسید کی اینو بهت داده قسم خوردم گفتم از توی کیفم پیدا کردم ،از فرداش مامانم خودش منو میبرد مدرسه اومدنی هم می اومد دنبالم ،همیشه اون پسره رو از دور می‌دیدم که به من نگاه می‌کنه ،تا اینکه ما از اونجا اساس کشی کردیم رفتیم یه محله دیگه 😂😂الان داشتم فیلم میدیدم پسره خیلی شبیه اون بود یادش افتادم 

شما چطوری لو رفتین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید7 سالم بود. رفته بودم تو کف پسر داییم که 10 سالش بود😑تو عالم بچگی با کاغذ تاج درست میکردم میذاشتم رو سرم میگفتم من ملکه و فلانی پادشاهم و تو رویا بودم. یه بار توی بازیام به صورت کاملا جدی اسمشو اوردم مامانم شنید. یک جار و جنجالی راه افتاد که نگو😂🥲

اصن الان میبینمش دلم میخاد بالا بیارم🤢

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

اثاث کشی درسته،

😂😂اخی چه بامزه بوده 

من راستش مامانم خیلی عصبیه ومشکوکه ی بار وقتی داشتم باتلفن حرف میزدم اونم دوست دختر😑اومد زد توگوشم وموهاموکشیدواین داستانا بعد گوشیو ارم گرفت اخرم وقتی فهمید الکی زده گفت توام علط میکنی تواتاق پچ پچ خرف می نی بیاپیش ماحرف بزن بفهمم کیه🤨حتی کتک خوردنیم حتی به ناحق من مجرم بودم هعیی..بعدالان میگن چرا بی مهری نسبت بهش!منی که همیشه راه درستورفتم باهام این بود چجوری باهاش مهربون بشم اخه 

یه بارم سالاداولویه درست کردم توش کالباس ریختم یه کاسه بزرگ که خوشحالش کنم اومدخونه خداشاده کل کاسه رو به خوردم داد باکتک ودعوا که چرا کالباس ریختی!اخرسر دیگ داشت حالم بدمیشد ولم کردهووف اعصابم خورد شدا 

حالا ج برسه باپسرمنوخفت میکرد هیجی دیگه میکشتتم قطعا