2777
2789
عنوان

برم دیت آیا

516 بازدید | 18 پست

سلام رفقا  میشه کمک کنین

من یه دختر ۱۹ سالم 

تا الان هیچ دیتی نرفتم چونکه هم درس میخوندم فقط و همم که پدر مادر به شدت سخت گیری دارم 

یه موردی هست که بهم پیشنهاد داده و شرایطمو میدونه 

بهم میگه بیا بریم همو ببینیم پنهونکی و نمیزارم خونوادت بفهمه 

خودمم دوس دارم برم ولی میترسم و عذاب وجدان دارم از مخفی کاری 

بنظرتون برم یا نه؟ 

طرف مقابلمو حدودا یه ماهه که میشناسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام، نه عزیزم، رابطه پنهونی ارزشش رو نداره، حس خوبی نگرفتم، یک ماه هم خیلی کمه برای قرار گذاشتن 

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش. 

نه این کارو نکن

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

دختر خوب به نظرم تا از لحاظ مالی و فکری به استقلال نرسیدی وارد رابطه ای نشو 

فعلا تمام فکرتو و ذهنت بزار روی پیشرفت خودت 

مطمعن باش هرچی پیشرفت کنی آدمای بهتری سر راهت قرار میگیرن 

یادت باشه هر تصمیمی که بگیری روی آینده ت تاثیر میزارع پس منطقی فکر کن ببین به تمام جوانبش فکر کن و بعد تصمیم بگیر 

یه ماه به نظرم اوکیه 

اگه واقعا میشناسیش و فکر میکنی پسر خوب و مطمئنی هست ببین کجا میبرتت 

اگه پارک، ماشین یا اینجور جاها بود کنسله

اگر نه میتونی بری و تحت هیچ شرایطی جدی نگیرش

اگه دلته که بری برو ولی خیلی مراقب باش خودت با اسنپ برو آدرس خونه نده سوار ماشین نشو دیت اول برگشت هم سوار ماشین نشو و آدرس جایی که میری رو برای یکی بفرس و حتما چک کن جای شلوغی باشه