2777
2789
عنوان

تجربه و نصیحتتون درباره رشته ریاضی

772 بازدید | 26 پست

هرچی که فکر میکنید بدرد یه محصل تو رشته ریاضی میخوره و یا هر موضوعی دررابطه با کنکور ممنون میشم🥲🤍

اگرقراراست‌سقوط‌کنی،سقوط‌کن؛آنکه‌خواهی‌شد،توراخواهدگرفت

هدفتو مشخص کن

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امسال فارق التحصیل شدم

اگه توانایی تشخیص و حل یک سوال فیزیک رو با ۱۵نوع فرمول نداری نیا سمتش

اگه نمیتونی هندسه اثبات کنی نیا سمتش

اگه حسابان یک رو میبینی تن و بدنت میلرزه نیا سمتش

اگه توانایی هندل استوکیومتری شیمی رو نداری نیا سمتش

اگه از قضیه همنهشتی گسسته سر در نمیاری نمیفهمی داستان 

ن ن د د امار چیه نیا سمتش

هدفتو مشخص کن

منظورت از هدف؟ببین من عمران شریف میخوام ولی خب به شرایط که فکر میکنم میگم خیلی سخت یا غیرممکنه میگم خب اشکال نداره امیر کبیر دانشگاه ایران.. هعی هدفام کوچیک تر میشه میترسم تا سال کنکور به دبیری راضی شم..

منظورت از هدف؟ببین من عمران شریف میخوام ولی خب به شرایط که فکر میکنم میگم خیلی سخت یا غیرممکنه میگم ...

رشته دانشگاهتو از الان مشخص کن

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

امسال فارق التحصیل شدماگه توانایی تشخیص و حل یک سوال فیزیک رو با ۱۵نوع فرمول نداری نیا سمتشاگه نمیتو ...

تا الان علاقه زیادی به حل فیزیک و ریاضی داشتم و دارم..

درواقع سوالات فیزیکی که تو دوره اول برا همه مشکل بود من ذهنی حل میکردم که میدونم این برای دوره دوم اونقدر کافی نیست ولی بیشترین علاقه که دارم به همین مباحثه

رتبتو میتونم بپرسم؟علاقت چیه؟تو دوران تحصیل چه درسی فشار بیشتری میاره.؟

من رشتم چیز دیگه ای بود 😁 

به خاطر همین نمیتونم نصیحت خاصی بهت بکنم ولی فقط یه چیز رو میتونم بهت بگم 

وارد هر حرفه ای که بشی ، هر مهارتی که کسب بکنی ، هر شغلی که انتخاب کنی ، در هر صورت ارزش نداره مگر اینکه جزو دهک اول و دوم صنف خودت باشی ، یعنی تو هر حرفه ای ، هر رشته ای که وارد شدی تلاشت رو بکن جزو ۱۰ ، ۲۰ درصد برتر رشتت باشی . مهم نیست مهندسی صنایع بخونی یا اقیانوس شناسی یا مهندسی برق ، نخبه ی رشته ی خودت باش ، کسی باش که اون حیطه و اون علم تخصصی خودت رو یک قدم به جلو میبری 

هرگز ذهنت رو محدود نکن . نزار حرف اطرافیان دلسردت کنه . با منطق تصمیم بگیر و با اگاهی هدف گذاری کن و اونوقت دیگه به حرف هیچکس بها نده . 

اینکه اوضاع مالی و موقعیت اجتماعی  و بازار کار رشته های مرتبط با تجربی بهتره

اینکه رشته ریاضی برای دخترا بازار کارنداره 

اینا کاملا غلط نیست ولی قرار نیست اینده ی تو رو تحت تاثیر قرار بده ، تو اگه بهترین و اگاهترین و کار بلد ترین و حرفه ای ترینِ رشته ی خودت باشی هیچ چیز تو رو عقب نمی کشه 

من رشتم چیز دیگه ای بود 😁 به خاطر همین نمیتونم نصیحت خاصی بهت بکنم ولی فقط یه چیز رو میتونم بهت بگم ...

چقدر حرفاتون و موثر و درسته

دقیقا تو رشته ایی که انتخاب میکنم باید بهترین خودم باشم 

منبشهصه یکیو میشناختم سنگ شناسی میخوند که هیچ ارزشی از لحاظ پرستیژ و رتبه بالا این داستانا نمیخواست

ولی یه مدت انقدر نشست تحقیق کرد و خوند چند ساله میره صحرا آفریقا و گرون ترین با ارزش ترین سنکارو میاره ایران و با قیمت بالا میفروشه

مرسی از وقتی که برام گذاشتی

منظورت از هدف؟ببین من عمران شریف میخوام ولی خب به شرایط که فکر میکنم میگم خیلی سخت یا غیرممکنه میگم ...

سخته شک نکن 

خیلیم سخته ولی به قول یه بنده خدایی : سختی حسرتش خیلی بیشتره تا سختی تلاشی که باید براش بکنی…....

من کسی رو ندیدم که بعد کنکور کاملا از رتبه و رشته و دانشگاش راضی باشه . قرارم نیست تو این مسیر اشتباه و تنبلی و خستگی نداشته باشی ، کاملا اینا طبیعیه با توجه به سن و موقعیتی که داری 

تنها کاری که باید بکنی اینه که تا جایی که توان داری تلاش کنی تا حسرتات بعد گذر از مرحله کنکور کمتر باشه ، تا بعد کنکور حس کنی تلاش قابل قبولی داشتی ، تا خودت از خودت و زحمتت راضی باشی ، این احساس رضایت خیلی مهمه

سخته شک نکن خیلیم سخته ولی به قول یه بنده خدایی : سختی حسرتش خیلی بیشتره تا سختی تلاشی که باید براش ...

اخهدمن ادم کمالگراییم حتی این موضوع با مشاورم در میون گذاشتم و دقیقا اینطوریکه اگه بدونم یه روز قراره بهش نرسم ترجیح میدم اون کارو انجام ندم..

رشتتون ریاضیه

اخهدمن ادم کمالگراییم حتی این موضوع با مشاورم در میون گذاشتم و دقیقا اینطوریکه اگه بدونم یه روز قرار ...

خب اگه اینجوری باشه باید از در خونه در نیای😅

این صفر و صد بودن خوب نیست !

منم کمالگرام و الان که زندگیم گذشتمو تحلیل میکنم متوجه اثار مخربش تو بعضی جنبه ها میشم

کمالگرایی دو جنبه مخرب و سازنده داره 

برای کنکور اون جنبه مخربش خیلی میتونه بهت ضربه بزنه ، سعی کن کنترلش کنی ، از مشاورخودت که متخصص این رشتس راهنمایی بخواه ، کتاب (( چگونه کمالگرا نباشیم)) هم شاید بتونه کمکت کنه

نه من رشتم تجربی بود

خب اگه اینجوری باشه باید از در خونه در نیای😅این صفر و صد بودن خوب نیست !منم کمالگرام و الان که زندگ ...

مرسییییی♡ 

حتما سعی میکنم خودمو بهتر از قبل کنم تا کمتر به خودم در نهایت آسیب برسه