2777
2789

سلام

خانما كسي تا حالا اين عمل را انجام داده يا اطرافيانش 

ميشه بگيد عملش چطور بود و بعد از اون ديگه مشكلي داشتيد يا نه؟

خدایاشکرتتتتت 😍😍

عزیزم نتیجه ابلیشن بستگی داره به بیماری ..یعنی مثلا تو بعضی اریتمی ها بهتر جواب میده .ممکنم هست که باز احتیاج به عمل دوباره داشته باشه مخصوصا تو فیبریلاسیون دهلیزی . من راستش تجربه زیادی ندارم فقط از چیزایی که خوندم جواب دادم

خواهر شوهر من انجام داده.، عمل سختي زياد نيس..

مثه همه ي عملا.. ولي خواهر شوهرم طفلي ترسيده بود با گريه رفت اتاق عمل وقتي به هوش اومد گريه اش شروع شد و تا ساعتها گريه اش بند نميومد😞😞

و خداروشكر خواهر شوهر خوشگلم حالش خوبه!!

طفلي ٢١ سالش بود عملشو انجام داد..

الان٢٢ سالشه..

كم سن ترين مريض بيمارستان واسه ابيليشن بود😔😔

پسرم تنها دليل زندگيمه!!خدايا نگهدارش باش🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر شوهر من انجام داده.، عمل سختي زياد نيس.. مثه همه ي عملا.. ولي خواهر شوهرم طفلي ترسيده بود با ...

عزيزم منم خيلي ميترسم چون با بي حسي هست و بيهوش نميكنند 

همين بيشتر ميترسونم😭😭

خدایاشکرتتتتت 😍😍
عزيزم منم خيلي ميترسم چون با بي حسي هست و بيهوش نميكنند  همين بيشتر ميترسونم😭😭

اصلا نترررررس از يه رگ تو كشاله رانت يه دستگاهي ميفرستن و كارشونو ميكنن انقدر راحت و خوبه كه حد نداررههه

نترس عزيزم خيلي عمل اسونيه شما بيماريت چيه؟ زودم مرخص ميشي هيشكاريم نمبخواد بكني

من رگ اضافي دارم بايد بسوزونم

اگر با بيهوشي بود مشكلي نداشتم ولي چون با بي حسي هست خيلي داغونم

خدایاشکرتتتتت 😍😍
من رگ اضافي دارم بايد بسوزونم اگر با بيهوشي بود مشكلي نداشتم ولي چون با بي حسي هست خيلي داغونم

عزيزم از بس عمل اسوني ه و زود سرپا ميشه مريض بيحس ميكنن از سزارين اسون تر ! يعني انقدر خوبه استرس نداره اصلااااا

اصلا نترررررس از يه رگ تو كشاله رانت يه دستگاهي ميفرستن و كارشونو ميكنن انقدر راحت و خوبه كه حد ندار ...

خيلي خيلي ببخشيد اين سوالو ميبرسم نمي دونيد تا چه حد از بدن پيداست ؟ 

چون خانما سينه دارنند 🙈🙈

خدایاشکرتتتتت 😍😍
خيلي خيلي ببخشيد اين سوالو ميبرسم نمي دونيد تا چه حد از بدن پيداست ؟  چون خانما سينه دارنند 🙈 ...

والا پيداست 🙈 ولي هميشه حواسشون هست كه جايي كه لازمه مشخص خوب همزمان اكو قلب هم ميشيد و احتمالا دكمه هاتونو باز ميكنند كشاله ران هم مراقبت معمولا اون قسمت خصوصي پارچه اي چيزي ميندازن

به اين چيزا خيلي فكر نكنيد محرمن ديگه بيخيال هزار تا مثل شما روز ميبينن واسه اونا عاديه شما هم بهش اصلا فكر نكنبد

خيلي خيلي ببخشيد اين سوالو ميبرسم نمي دونيد تا چه حد از بدن پيداست ؟  چون خانما سينه دارنند 🙈 ...

روی بدن مریض معمولا یک پوشش بزرگ می اندازند و فقط به اندازه یک مربع جایی که باید باز باشه می برند. کلا موقعی که میری دکتر باید این حساسیت ها رو بذاری کنار. دکتر محرمه.