2777
2789

سلام دوستان 

خانوادم هروقت ما نیاز به کمک داشتیم اومدند کمک مثلا خونمون و میخاستیم بنایی کنیم اومدند کمک یا برق کشی تمام خونمون و مجانی انجام دادند. 

بعد الان ما حدودا 10 روزه بنایی میکنیم یک روز نیومد کمک از 6 صبح میره تا 3 بعدازظهر سرکار میگه وقت نمیکنم اگه بخواد میتونه مرخصی بگیره اما نمیگیره برای کارایی بیخودش مرخصی میگیره برای کمک کنه میگه مرخصی نمیدن. 

الان بهش میگم کاش همون اول حداقل زنگ میزدی به بابام یک تعارف که مرخصی بگیرم بیام کمک بابام بنده خداهم مخالف مرخصی میگفت نه و تشکر می‌کرد و قطع می‌کرد اما تو ذهنش میموند ک دامادش بفکرش بوده. 

بعد داداشم داشت میگفت اونروز با شوهرت اومدین دم خونه شوهرت یک تعارف نزد بیل و از بابا بگیره یکم کمک کنه. میگه من اصلا توقع از کسی ندارم اما بابا گناه داشت. 

الانم بابام گفت شوهرت شب کاره گفتم نه روز کاره وگرنه میومد کمک گفت آره معلومه اونروز نگفت بده بابا من بیا بزنم(شن و جا کنه و بالابر) دقیقا حرف داداشم و زد بعد گفتم کار داشتیم میخاستیم بریم گفت نمی‌خواست بگیره هم یک تعارف خشک و خالی هم میزد خوب بود 😔

خیلی دلم گرفت ازش بعد مامانش هرسال توقع داره من برم خونه تکونی کمکش شوهرمم قبلا توقع داشت اما الان چیزی نمیگه

ببخشید خیلی طولانی شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرمن عروس و داماد وظیفه ندارن کارای پدر مادر همسر رو انجام بدن..پشت شوهرت باش به باباتم بگو کارگر ...

خانوادم تو هرشرایطی برامون کم نذاشتن معلومه ک باید توقع داشته باشن حتی همون تعارف الکیش

رو دادی بهشون دیگه اصلا تو چرا باید بری کمکشون

چون خانوادم برامون کم نذاشتن میگم تو بنایی خونمون اومدن کمک یا از کارشون زدن اومدن برق کشی خونه ما رو کردن و هرکاری ازشون برمیاد انجام میدن معلومه ک باید توقع داشته باشن حتی همون تعارف الکیش 

آدما بعضیا خیلی گربه صفتن هرچی خوبی کنی انگار ریختی تو چاه شماهم دیگه کمک نکنید به خانوادتم بگو

دقیقا خیلی بی چشم و رو فک کن میخاست دستمزد بده برای برق کاری روی 5 میلیون بود اما چند سال پیش اما داداشم نگرفت بعد میخاست برای تولد داداشم کادو بخره یک جنگ راه انداخت اما بازم خانوادم بخاطر من کنار میان و به روش نمیارن حتی الان یکم دیگ از برق کشی خونمون مونده میگه بگو داداشت بیاد ببینه چی لازم داره برم بخرم انجام بده به معنایی واقعی پروان 😐

یعنی خانوادشم مثل خودشن فک کن مامانش میگفت بابات نمیاد ما رو تا یک جایی ببره چون ماشین پدرشوهرم خراب بود یا پدرشوهرم میخاستیم بریم آرایشگاه گفت بابات میتونه ببره باز من بیام دنبالت منم همش پیچوندمشون مگه بابای من نوکر اوناست😐😐😐😐

چون خانوادم برامون کم نذاشتن میگم تو بنایی خونمون اومدن کمک یا از کارشون زدن اومدن برق کشی خونه ما ر ...

عزیزم همون دیگه میگم تو چرا باید کمک مادرشوهرت کنی؟منظورم رو دادی به شوهرت

روز و شب به یاد خدام یک لحظه از یادم نمیره❤
عزیزم همون دیگه میگم تو چرا باید کمک مادرشوهرت کنی؟منظورم رو دادی به شوهرت

از بس پروان فک کن هفته پیش خواهرشوهرم گفت آخر هفته خونه تکونی کنیم ک فلانی( یعنی من) هست کمک کنه بعد من چی بگم؟ 

خانوادم تو هرشرایطی برامون کم نذاشتن معلومه ک باید توقع داشته باشن حتی همون تعارف الکیش

ببین سرهمین‌چیزا زندگیتو خراب میکنن اخر همون داداشت که اومده چغلی میگه عرضه نداشتی زندگی کنی..حالا دوتا بیل نزنه چیزی نمیشه به خانوادتم بگو نمیخواد کاری براش بکنید دیگه

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

ببین سرهمین‌چیزا زندگیتو خراب میکنن اخر همون داداشت که اومده چغلی میگه عرضه نداشتی زندگی کنی..حالا د ...

نگاه منم جا خانوادم بودم قطعا توقع داشتم همونطور ک اون داره باید دوطرفه باشه بنظرم. 

الان یکم از برق کشی هام مونده با چه رویی به داداشم بگم بیاد بقیشو انجام بده واقعا خجالت میکشم. 

همسرم الان پیام داده از طرف من از بابا و داداشت عذرخواهی کن ک نیومدم کمکشون(بنظرت چی جوابشو بدم؟ خودم میگم بهش بگم خودت بگو شرمنده نتونستم بیام کمک از دلشون در میاد اینطوری بهتر نیست؟) 

از بس پروان فک کن هفته پیش خواهرشوهرم گفت آخر هفته خونه تکونی کنیم ک فلانی( یعنی من) هست کمک کنه بعد ...

بگو من خودم کار دارم نمیتونم ببخشید.دفعه ی دیگه نتونن بگن.

من شوهرم در مورد خانواده ام کم لطفی میکرد منم بعد ۱۰سال تحمل پاهاشونو برای همیشه از زندگیم کندم

روز و شب به یاد خدام یک لحظه از یادم نمیره❤