2777
2789
عنوان

فضای مجازی

193 بازدید | 30 پست

سلام خانما

من چند وقت پیش تو یک گروه تل.گرام دانشجویان و دانش آموزان عضو بودم 

اونجا چت میکردم ولی خب هرچی بوده درمورد درس و مسائل روز بوده اما خب خانوادم از این موضوع خبر نداشتن چون اگر میدونستن قطعا دعوا میکردن و متعصبی هستن

از طرفی همون موقع ها دختر خاله م بهم پیام میده تو تلگرام جهت احوال پرسی ... ولی خب اولین بار بود برای همین خیلی تعجب کردم با اینکه زیاد صمیمی نیستیم پیام داده

من شک کردم شاید چون اونم همسن خودمه تو اون گروه عضو بوده و اگر خدایی نکرده پیام منو اونجا دیده باشه اسکرین شات گرفته

الان ذهنم درگیر اینه اگر اسکرین شات گرفته باشه و برای خانوادم بفرسته چی؟ بنظرتون همچین کاری میکنه؟ ما با هم خوبیم و هیچ دشمنی نداریم ولی خب ادمه دیگه شاید بخواد بفرسته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی اطلاعات اعضای گروه نگاه کن مشخصه عضو هست یا خیر

اعضای گروه و بستن نمیشه نگاه کرد من چند وقت که اونجا بودم اصلا اکانت شو ندیدم پیام داده باشه اما خب چون خیلی اهل فضای مجازیه اونجا هم عضو هاش ۴۰ هزار نفر بوده و گروه معروفیه بین دانشجو ها و دانش آموزا

مگه صحبت بد یا ناشایستی توی گروه کردی که بخوای نگران باشی؟؟

صحبت بدی نکردم اما خب خانوادم اینکه جواب یه مذکر و تو یک گروه بدم حالا درس یا هرچی قطعا عصبانی میشن 

نمیخوام اعتمادشان از بین بره همین حالاشم وضعیتم سخته

مگه فضول تو هست اون. فرستاد پدرش دربیار والا

ممکنه بخواد انجام بده والا آدم ها رو نمیشه شناخت شاید تو ی چیزی که روحمم خبر نداره ازم بدش بیاد اینکارو انجام بده الان ۲ ماه گذشته خبری نیست اما میترسم بازم 

من اتفاقا ازش آتو دارم ولی خب مسئله اینه نمیخوام خانواده بهم‌بریزه

۱۸ سالمه اره کار بدی نیست اما خانوادم...

چی بگم عزیزم خانواده تو درک نمیکنم اونجا یه گروهه که فضای خاصی داره و راجع به مسائل معمول صحبت و بحث میشه  سنتونم خیلی کم نیست که نتونید مراقب خودتون باشید... چهار روز دیگه دانشگاه برید همکلاسی آقا داشته باشیدهم بده پس... 

چی بگم عزیزم خانواده تو درک نمیکنم اونجا یه گروهه که فضای خاصی داره و راجع به مسائل معمول صحبت و بحث ...

منم همینو میگم ولی خب چی میشه کرد

الانم سر اینکه دختر خاله م کاری کنه ترس دارم 

خدا کنه نگه